Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar 2006 cordoba 1.4 tdı style aracım var ve kararan dikiz aynası olup olmadığını merak ediyorum ve sol dikiz aynasında siyah bir çizgi var bununla bir alakası varmı ? şimdiden teşekkürler.😀
kararan dikiz aynan yok tabi sonradan taktıran olmadıysa🙂 dış dikiz aynasındaki o siyah çizgiden sonrası tümsek ayna görevi görerek ölü noktayı gösteriyor 2007 den sonra o da yok🙂 ayrıca kararan dikiz aynası içerdeki aynada olur olursa şayet
kararan dikiz aynan yok tabi sonradan taktıran olmadıysa🙂 dış dikiz aynasındaki o siyah çizgiden sonrası tümsek ayna görevi görerek ölü noktayı gösteriyor 2007 den sonra o da yok🙂 ayrıca kararan dikiz aynası içerdeki aynada olur olursa şayet
ben rentelde görmuştum karartmalı dikiz aynası ve otomatik yanan farlı ve yeğmur senörlu bir tane cordoba. orjınal ispanya montajlı o şekilde gelmişti araba. eğer bu raba o araba değilse normalde kararan dikiz aynası yoktur bu arabalarda.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.