Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dayımın 2008 sport up leonundan çıkarttığı siyah ayna kapakları vardı (sağ,sol)..
ama fiyat bilmiyorum...
tahminen kaç lira eder ona göre fiyat söyleyeyim onada uyarsa belki verir...
benimkine bişey olmadı allaha şükür 🙂 geçen hafta GMG Garage'da siyah kaplattım ama ben kaplattıktan sonra GMG'ye iridence denilen bi folyo geldi şimdi siyah folyoyu sökmekte istemiyorum onun için bi çift kapak alıp iridence kaplatıcam 😀 çok hoş bi renk sedefli gibi bişey link koyuyorum GMG Garage ın subarusunu kapladılar geçen günlerde http://www.facebook.com/album.php?aid=20199&id=100000209508707
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.