Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2.dk.'dan Sonra Kafa Yapıyo.. :D

maçta Can'ım..

teli: 0535 898 15 51..
 
ok
sagol abı

---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:31 ----------

banlatcaktım
 
anladım..
siteden bildiğim kadarıyla ama bana da tuhaf geliyo ne yalan söyliyim..
23'de başlicak maç..
 
Melih yanlış anlamadığına sevindim. TVdeki dizilerde de haberlerde de abuk subuk haberler iyice kafamıza işliyor. bunun sende bende bıraktığı etki bişey değildir ama daha tazecik beyinlerde bıraktığı etkiyi tahmin edebilmek çok zordur.

Ben eskiden bu kadar canice yapılan cinayetleri falan çok hatırlamıyorum. Melekette nerdeyse hergün bi cinayet hatta birçok cinayet haberleri geliyor. Bunların hepsi şiddet içerikli diziler haberlerin etkisidir. Son zamanlardaki dizilerin konusuna bir bakın hele, nerdeyse bizim en saygı gösterdiğimiz namus üzerine kurulu. Bu dizilerle yetişecek nesillerin nerelere gidebileceğini tahmin bile edemeyiz. Mesela bu aşkı memnu mudur nedir, en nefret ettiğim dizilerden biridir. Hanımın çiftliği ayrı bir olay zaten. Evet memleketin belki hala biçok yeri bu tarz olayları fazlasıyla yaşıyor olabilir ama bu diziler eğitici değil resmen yoldan çıkarıcı nitelikte.
 
Yok abi yanlış anlamadım tabi ki. Dediklerine de aynen katılıyorum.
 
Faruk abi benim ufaklığı görebilceğim günler kısmet olursa ben ona neler yaparım ya..
hayatta normal olmak nereye yarar ki.. :D :D

Yiğit inşallah görürsün hayırlısı ile. Doğumu bayan yapıyor belki ama sende inanılmaz değişeceksin, buna şu anda kanaat getirmeni beklemek doğru olmaz anının tadını çıkar. Ama bir gün kucağına o 3kg civarı kuzucuğunu aldığın zaman ulan ben ne yaptım ve bundan sonra ne yapacağım diye defalarca düşünüp düşünüp bakacaksın o minicik suratı seyrederken... O anlarda değil öpmeye, dokunmaya bile kıyamıyacaksın korkacaksın. O kadar incelebileceğine kendin bile inanamayacaksın.
 
Geri
Üst Alt