Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

17 Ağustos 1999 depremi

ZaferAykan

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
366
17 Ağustos 1999 depremi Mw ölçeğine göre 7,5 büyüklüğünde gerçekleşen deprem, büyük çapta can ve mal kaybına neden olmuştur. yaklaşık 50.000 ölüm, ağır-hafif 100.000'e yakın yaralı olmuştur. Deprem gerek büyüklük, gerek etkilediği alanın genişliği, gerekse sebep olduğu maddi kayıplar açısından son yüzyılın en büyük depremlerinden biridir.

Bende bir depremzede olarak ; Bu afette hayatını kaybedenleri saygıyla anıyorum. Yakınlarını kaybedenler içinse Allah'tan sabır diliyorum.
:(
 
allah rahmet eylesın olenlere
allah bızlere bır daha bu acıyı yaşatmasın
 
depremler her zaman olabilir. millet olarak en büyük eksiğimiz her zaman, her türlü kötü olaya hazırlıksız yakalanmamız. umarım bir daha böyle büyük acılar yaşanmaz.
 
Allah kimseye böyle bişi yaşatmasın tekrar.. :( :(
 
allah hepimizi korusun kimseye göstermesin böyle acılar allahtan rahmet diliyor saygıyla anıyoruz...
 
depremden 1 yıl sonra Gölcük donanmada askerdim, fay hattının geçtiği yer dozerle harfiyat yapılmış gibiydi. ölenlerin sayısının kaybolanlarla beraber değerlendirildiğinde öngörülen rakamlar çok korkutucu. Allah bizi sevdiklerimizle terbiye etmesin cezalandırmasın inşallah.
 
Geri
Üst Alt