Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar aracım 2005 cordoba dizel 3 silindir 155000 de enjektör temizliği yapmak faydalı olurmu ne gibi faydası olur ses ve performans gibi ne kullanmalıyım sizce
her hangi bi şikayetim yok aslında cordobalar biraz sesli çalışıyo malum bi de kalkışlarda hantal belki sesi biraz sesi azalır vede performans artarmı acaba hem enjektörlerin temizlenmesi daha iyimi olur veya kötümü olur bilmiyorum sizlerden fikirlerinizi ve tecrübe eden arkadaşlar varsa sonuçlar nedir acaba öğrenmekte fayda var diye düşündüm
Dizel cordobanın sesini azaltmanın yolu, motor kapağının altındaki yalıtım zamanla dökülüyor, bir tarafı aliminyum folyolu 2cm lik yalıtım süngeri ile kaplanınca ses bariz azalıyor bilginize..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.