Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

14 yaşında direksiyona geçti: 1 ölü, 2 yaralı

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Edinilen bilgiye göre, Sapanca ilçesinde 14 yaşındaki Enes T, babası Reşit T'ye ait kamyonun anahtarlarını gizlice alarak, içine yeğenleri Hakan Yoldadurmaz (5) ve Hasan Cemiloğlu'nu (5) bindirerek gezmeye çıktı.

Kurtköy, Fatih Mahallesi'nde önüne çıkan bir taksiye çarpmamak için manevra yapan Enes T'nin kullandığı kamyon, park halindeki kamyona arkadan çarptı.

Kazada, şoför mahallinin büyük bir bölümü parçalanan kamyonda bulunan sürücü ile Yoldadurmaz ve Cemiloğlu yaralandı. Hastaneye kaldırılmak istenen yaralılardan Yoldadurmaz, hayatını kaybetti.

Cemiloğlu ve sürücü Enes T. ise Toyotasa Travmataloji ve İlkyardım Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

ntvmsnbc
 
5 yaşında çocuk öldü yani ? yazık ya valla cok yazık.
 
araba kaçırmaya ne kadar meraklı bu yenı genclık
 
her zaman meraklıydı Özgür'üm..
 
şimdilerde daha cok ama
 
valla benim kadar çok kaçırmasınlar :D bana bu geceleri uyumama hastalığı nerden bulaştı sanıyosunuz :D
 
Walla yazık artık arabaların anahtarlarını kasada saklıyalım dicem ama bunlar düz kontak yapmasını öğrenir :D gene kacırırlar en güzel 4 tekeri sök kaldır aracı havaya:D
 
Geri
Üst Alt