120 bin bakımı

sezgin19_86

Kayıtlı Üye
Selamlar, 3 gün önce yaptırdığım 120 bin bakımı hakkında bilgi paylaşmak istedim. Ben de forumlarda daha önce bakmıştım neler değişir, ne kadar fatura çıkar diye belki yaptırmak isteyenlere bir fikir verir.
IMG_0872.JPG
+KDV ile birlikte toplam 1950 tl ye bitirdim.
(Güncel kur ile fiyatlar değişiyor sanırım)

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Aynen ya kur yüzünden servisler hiç indirim yapmıyor zaten giderken bir sürü şey aklında oluyor adamın birde fiyatlar böyle olunca 2bin e motor alınır ya

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saptırma makarasının ne olduğunu bilmemekle beraber çok pahalı değil mi? Sadece yağ 320 ₺. Motul 5 lt 150 ₺ iken çok çok abartı fiyat çıkmış. Bence sağlam bir usta işi yarıya hallederdi.
Saptırma makarası nedir?

Saptırma makarasının ne olduğunu bilmemekle beraber çok pahalı değil mi? Sadece yağ 320 ₺. Motul 5 lt 150 ₺ iken çok çok abartı fiyat çıkmış. Bence sağlam bir usta işi yarıya hallederdi.
Saptırma makarası nedir?

Saptırma makarası triger sisteminde bulunur diğer adı sabit rulman veya sabit gerği de denir. ek de bulunan resimdeki sarı parça

Ekli dosyalar

• SASA.png
    SASA.png
    20.5 KB · Görüntüleme: 23
ben 120 bin bakımlını 1000 tl ye yaptırmıştım 3 ay önce hemen hemen aynı şeyler olmuş

Triger setini 650 tl ye aldım Bosh marka v kayısılıyla ve devirdayım pompası ile birlikte

Sizinki bayağı pahalı olmuş

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt