Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1 milyara 1.6 leona nasıl hp artışı sağlanabilir...

EmreGFB1907

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ağu 2009
Mesajlar
4
arkadaşlar 1 milyara yakın param var. araca performans anlamında birşeyler yapmak istiyorum. basitçe şöyle bi 8-10 beygir güç artışı sağlayabilirmiyim.

bu arada araç 7000 km de. 1.5 sene oldu. hava filtresinin değişmemesinden dolayı sanki eskiye göre baya bir performans kaybı var gibi hissediyorum..
 
önce bir bakım yaptır bence. daha sonra yazılım ile 110 hp olur aracın. ama aradaki güç farkı bence bin lira para harcamaya değmez.
 
yazılım cai egzostla birşeyler olur ki bu konulardan çok var
 
yazılım ve açık hava filtresi kullanman lazım böylelikle ancak 10hp alırsın bu bariz bi fark yaratmaz bunun dışında 1.6ya eksoz sistemini yapabilirsin buda bütçeni aşar zaten.... 10hp için değermi sen düşün:eek:key:
 
1.5 senede bakım yaptırmadın mı araca ben mi yanlış anladım?
 
1.5 senede bakım yaptırmadın mı araca ben mi yanlış anladım?

vallahi öyle birtürlü vakit bulamadım. seat bayiside baya bir uzakta. vakit ayırıpta yaptıramıyorum. bi ara yağına suyuna baktırmıştım. hava filtresi iyice tıkandı sanırım. araba titreme yapıyor. eskisi kadar iyi gitmiyor. bi hava filtresini değiştireyim diyorum öncelikle. internet üzerinden almayı düşünüyorum. benim takabileceğim. performans ve ses sağlayabilecek bir hava filtresi markası ve modeli önerebilirmisiniz.
 
KN, BMC, Simota, Pipercross
bunların hepsi iyi markadır.
 
peki aem dry flow nasıldır. ses ve performans anlamında. birde onu kendim çıkartıp takabilirmiyim. kutu içi mi olması lazım benim takabilmem için
 
Sen yakında servise gitmezsen cebindeki 1.000 TL artık olmayabilir.
 
kutu içini kendin takabilirsin. ama cai yapacaksan kendin yapman zor.
ben sadece marka olarak tavsiye edebilirim. verecekleri ses hakkında bir fikrim yok. bu arada kutu içi filtrede ses alamazsın. ben senin yerinde olsam ilk olarak güzel bir egzos sistemi yaptırırdım. 1.6 motorun sesi zaten güzel yaptıracağın bu sistemle çok daha güzel olur. filtre işini bence ertele. orjinal filtre alıp takardım ben.
 
Geri
Üst Alt