emrearas04
Kayıtlı Üye
Dijital klima hakkında detaylı bilgi öğrenmek istiyorum. Bazı tuşlar ne işe yarıyor tam olarak bilmiyorum. Hayırlı günler.
Resmini çekip ekleyin merak ettiklerinizi üzerinde söyleyelim hem daha sağlıklı olurDijital klima hakkında detaylı bilgi öğrenmek istiyorum. Bazı tuşlar ne işe yarıyor tam olarak bilmiyorum. Hayırlı günler.
[doublepost=1488232813][/doublepost]Bilgilendirebilecek birileri yok mu acaba?Resmini çekip ekleyin merak ettiklerinizi üzerinde söyleyelim hem daha sağlıklı olur
Bilgilendirici olabilir de bilgilendirecek yok 😀Toledo dijital klima ekranı | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
Bu konu bilgilendirici olabilir.
Abi sadece sağdaki yukarı, aşağı okları ve aralarındaki şeyi çözemedim zaten geri kalanını biliyorum. Ama normalde olması gereken baş, gövde, ayak ayarları da olabilir.Sol üstten aşağı arka cam rezistansı (ön cama üflemede olabilir resimden çıkartamadım)-otomatik mod-klima tuşu.....alt sıra şoför ve yolcu için fanın şiddetini ayarlayan tuşlar...sağ taraftaki oklar sanırım fanın yönünü baş gövde ayak vs. Ayarlama tuşları.. En alt tuş araba içi sirkülasyon tuşu dışardan gelen havayı keser. Cordoba kullanıyorum toledocular daha net bilgi verir kardeşim.iyi akşamlar