Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.9 ibiza tdi hakkında

aslında çok bir kazası yok gibi ama bilinmez tabi..görünüşe göre araban kaymış yandan önce ön çamurluktan tamponla birlikte vurmuş o ivmeyle bi de ön kapının bitiminde n vurmuş ve durmuş..izler onu gösteriyor..şasiyi ölcütürebilirsin.. düzgünse neden olmasın.. eğer kayma esnasında önle birlikte altı da vurdu mu..zannetmiyorum çünkü airbagler açılmamış..adam airbagleri off durumuna getrip hayatını önemsemeyip arabayı öyle kullanıyorsa onu bilemem tabi..masrafı ne kadardır..ucuza mal olmalı ki sende satarken kazalı diye satacaksın..eğer öyleyse benim bile hoşuma gitti..
 
plaka yı öğrenebilirmisin koray
 
Bu araba 41 plakalı pert olan sarı Cupra TDI değil mi? Sahibi S3 almıştı sonradan?
Fiyatı da çok yüksek ayrıca.
 
dışardan göründüğü kadarıyla bu araba alınmaz diye bişi yok ben alırdım..
"dışardan" göründüğü kadarıyla..
 
ne kadar masraflıdır bu
 
dışardan göründüğü kadarıyla bu araba alınmaz diye bişi yok ben alırdım..
"dışardan" göründüğü kadarıyla..

+1 bir örnek vermek istiyorum..seatımı almadan önce yeni corsa bakıyordum ve bir taen buldum 2009 model arabada çizik dahi olmamış..ama airbagleri açılmış..
kadın arabayı kocaelinde alttan vurmuş servise götürüp baktırdık işte ozaman serviste incelediler ve adam uzaktan kafası ile hayır dedi..bizde almadık 18 bin kadar inmişlerdi araba için
 
Techturkeyde ızmırden b arkadas arabanın alt tarafının hasarlı oldugunu yazmıs,pert kaydı olmadıgı yazılmıs ama bu fıyata dusmelerı ıcın dısındakı hasarın cok daha fazla olması lazımdı zaten,kapı camurluk duzeltılır boyalır kaput alınır koyulur tampon desen her yer kaynıyo zaten cupra tampondan zor degıl cok abartı malıyetı olmaz ama fıyattan bellı zaten o kadarcık ısı olmadıgı.Serhat ın cuprası degıl anladıgım kadarıyla cunku onlarınkı kasko tarafından pert edılmıs hatta sırketın verdıgı fıyat konusunda anlasamayıp davaları olmustu.Gun gectıkce ordan burdan cupralar cıkıyor:)
 
Bu arada ben alırım bunu yaparım dıye heveslenenler varsa sımdıden soylım parcalarını banko servısten almanız gerekıyor dıger 1.9 tdı larlar parcaları uymayan b araba,belkı daha basıt parcaları uyar eder ama arkadasım sadece emıs borusu ıcın 3 hafta beklemıstı servısın almanyadan getırmesını :)
 
Geri
Üst Alt