mrtcntkn
Kayıtlı Üye
nası yani abt boxmu vapıyor benim bildiğim beyine direk abt kopyalıyor bana 4200tl fiyat vermişlerdi gerek duymadım
1.6tdi için şuanda box yapıyor buna garanti veriyor..
nası yani abt boxmu vapıyor benim bildiğim beyine direk abt kopyalıyor bana 4200tl fiyat vermişlerdi gerek duymadım
1.6 TDI lar için chip olmaması gerçekten cıddı can sıkıcı bir durum
Bir arkadaşıma ankarada chiptuning06 diye bir chip önerilmiş. Common rail vw grubu motorlarla uyumlu olduğu yazıyor özelliklerinde ama daha önce hiç duymamıştım bu markayı.Ürünü aratırsanız sitesi mevcut acaba nasıl kullanan varmı bu cihazı? 1.6TDi Leon için özellikle
Eski konumu buldum canlandırayım dedim 🙂 Piyasada çokca isimler dolaşmaya başladı yine. Forumda Megachips yazılım attıran varmı acaba 1.6tdi için.Dyno görsellerine göre 105-145hp çıkıyor fakat tekerden alınan güç 121hp.Sıkıntı yaratırmı yazılım ileride hiç bir fikrim yok.650tl de fiyat istiyolar..
Eski konumu buldum canlandırayım dedim 🙂 Piyasada çokca isimler dolaşmaya başladı yine. Forumda Megachips yazılım attıran varmı acaba 1.6tdi için.Dyno görsellerine göre 105-145hp çıkıyor fakat tekerden alınan güç 121hp.Sıkıntı yaratırmı yazılım ileride hiç bir fikrim yok.650tl de fiyat istiyolar..