Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.6 tdi manuel vites leon arıyorum ya da ceylana baskı yapıp arabasını zorla bana sattıralım:)
aracımı sattım we yine leon arıyorum dizel olması şart kırmızı olursa daha bi güzel olur sanki bugun scw facebookta ceylan ın aracını gördüm baskı yapalım onada talibim🙂 varsa etrafınızda temiz güzel bir leon işte burdayım🙂
cok komık ılanlar war sahıbındende adam 2014 parası ısıtıyor 2011 model aracına keriz ya millet bırılerı werıyor gazı araba 100 bınde 50 bınlıra yazmıs bırısı aradım acmadı kaldırmıs ılandan özlü sözler edecektım🙂
aracımı sattım we yine leon arıyorum dizel olması şart kırmızı olursa daha bi güzel olur sanki bugun scw facebookta ceylan ın aracını gördüm baskı yapalım onada talibim🙂 varsa etrafınızda temiz güzel bir leon işte burdayım🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.