ilker_ismail
Kayıtlı Üye
1.6 tdı aracıma blow off taktırmak istiyorum fakat hangi marka olması gerekiyo ve bu işlemi en ii nerde uygulatabilirm uygulatan arkadaşlar var mı gören duyan
napalım knka ya gülü seven dikenine katlanır ben gözü kararttım çok sessiz geliyo araba rahatsız oluyorum bu sessizlikden 😀 varmı bildiğin usta falnAhh kardesım bende cok ıstıyorum ama cok para ıstıolar 😀 blow off 300 flan Hks olcak montajıda o paralarda 🙂
Bunun ıcın b onemlı b marka yok cunku yaptırcagın ıslem custom,arabanda orjınalında Dv olmadıgı ıcın custom ek boru flan yapılcak
napalım knka ya gülü seven dikenine katlanır ben gözü kararttım çok sessiz geliyo araba rahatsız oluyorum bu sessizlikden 😀 varmı bildiğin usta faln
sen araştırdınmı knka en ii sesi hangi markadan alabilirmişizmaslak sanayıde var bıyer 500 lırayamı ne yapıyor blow of u kendın goturrsen 250 montajına alıyorlar bıtane ford 1.6 tdi gelmıstı ustunden monza blow off vardı bir cuff luodu off 😀
sen araştırdınmı knka en ii sesi hangi markadan alabilirmişiz
en ıyısı HKS dir blow off ta ama Monzdan cıkan sesı duyunca şok oldum harikaydı 😀
monza mı alayım yani knka hks mi artıkk cufff lamak istiyorum 😀😀😀😀