1,6 tdı dsg aracımın ilk çalıştırmadaki sorunu. ACİL!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Niyazi92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Niyazi92

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar
Problemim şu ilk çalıştırmada geç patlama olması.
Bence marşı tam basıyor ama çalışmıyor. Mazot pompası olabilir diye düşündüm ama araç çalışırken ses geliyor pompa dan. Acaba mazot geri mi kaçıyor. Çekvalf ile düzelir mi

Merhaba arkadaşlar
Bence marşı tam basıyor ama çalışmıyor. Mazot pompası olabilir diye düşündüm ama araç çalışırken ses geliyor pompa dan. Acaba mazot geri mi kaçıyor. Çekvalf ile düzelir mi

Geç patlama durumunu nasıl anlıyorsunuz zaten tdi de anahtarlı ise ilk kontakta biraz beklemeniz gerekir anahtarsız start stop olanlarda zaten start a basınca 3-5sn bekleyip ateşleme yapar

Merhaba arkadaşlar
Araç sadece sokukken mı yapıyor

6-7 saniye dolu dolu marş basıp ondan sonra çalışıyor sadece araç 8-10 saat yattıktan sonra ilk çalışmada yapıyor

soğukken olması aynı zamanda kızdırma bujileriyle alakalı bir durum değil mi?

kızdırma bujisi arıza yaparsa arıza lambası yakar
oysaki buide herhangi pozisyon değişmesi (gevşeme gibi) veya kablolarında geçirmeme vb. durumlarda arıza lambası yakmaz

Merhaba arkadaşlar
Akü benimde yapıyordu ustaya dedim sabah takviye yap tek seferde alıyorsa aküdür. Değilse marş dinamosu o da değilse mazot pompası. Takviye yaptım hemen aldı aküyü ölçürdüm zayıf biraz

39,131Konu
763,851Mesajlar
21,889Kullanıcılar
dfatih3Son üye
Geri
Üst Alt