kaantekin13
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2011 Model Beyaz Leon aracım satlıktır.
Araç Dizel Ve Otomatiktir ( DSG 7 İleri vites )
11.118kmdir.ARAÇIN ICINDE KESINLIKLE SIGARA ICILMEMISTIR.
Malesef Sunroof yok 🙂
Yokus Kalkıs Destegi
ESP ve Lastik Basınç Sensoru
Hız Sabitleyicisi
Park Sensoru
Coming Home vs. donanımlı bir araçtır.
ABT Aerodinamik Ön ve arka tampon.
Yan etekler , Spoiler ve Seat Sport un Krom çift baslıklı egsoz cıkısı.
18 İNC AUDİ S5 Jantları ve Lastikler Michelin Pilot Sport 3 ( Daha sıfırdır 3000 km olmamıstır )
5 cmlik Eibach spor yaylar.
BMC nin diesel araçlara uygun performans hava filtesi.
Sprint Booster ( Gaz Tepkimesi ) otomatik araçlarda her gaza dokunusta kademeli olarak araçın tepkimesini hızlandırmak ıcın kaliteli ve orjinal bir parca.
8000k Xenon Kısa Ve Uzun Farlar ( sisler donuse duyarlı oldugu ıcın xenonlar sorun cıkarttıgı ıcın philipsin beyaz ampullerını taktım idare ediyor)
Sciroccoların standart verdikleri ekrandan var ustunde.
Suanda aklımda Fiyata dair hiçbirşey yok :S ( YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM) Aracımı 2008 Model ve daha üstü Cupra almak ıstedıgım ıcın satıyorum. TELEFONUM: 0543 434 35 34
Araç Dizel Ve Otomatiktir ( DSG 7 İleri vites )
11.118kmdir.ARAÇIN ICINDE KESINLIKLE SIGARA ICILMEMISTIR.
Malesef Sunroof yok 🙂
Yokus Kalkıs Destegi
ESP ve Lastik Basınç Sensoru
Hız Sabitleyicisi
Park Sensoru
Coming Home vs. donanımlı bir araçtır.
ABT Aerodinamik Ön ve arka tampon.
Yan etekler , Spoiler ve Seat Sport un Krom çift baslıklı egsoz cıkısı.
18 İNC AUDİ S5 Jantları ve Lastikler Michelin Pilot Sport 3 ( Daha sıfırdır 3000 km olmamıstır )
5 cmlik Eibach spor yaylar.
BMC nin diesel araçlara uygun performans hava filtesi.
Sprint Booster ( Gaz Tepkimesi ) otomatik araçlarda her gaza dokunusta kademeli olarak araçın tepkimesini hızlandırmak ıcın kaliteli ve orjinal bir parca.
8000k Xenon Kısa Ve Uzun Farlar ( sisler donuse duyarlı oldugu ıcın xenonlar sorun cıkarttıgı ıcın philipsin beyaz ampullerını taktım idare ediyor)
Sciroccoların standart verdikleri ekrandan var ustunde.
Suanda aklımda Fiyata dair hiçbirşey yok :S ( YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM) Aracımı 2008 Model ve daha üstü Cupra almak ıstedıgım ıcın satıyorum. TELEFONUM: 0543 434 35 34