Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.6 CR TDI sizin görüşleriniz nelerdir

GRKMSRGL

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
5,250
Yaş
36
Seat’ın küçük sınıftaki sportif temsilcisi Ibiza’ya 1.6 lt hacminde partikül filtreli yeni dizel motor seçeneği de eklendi.

Sportif tasarımıyla ilgi çekmeyi başaran Seat’ın küçük sınıftaki temsilcisi Ibiza’ya 90 HP güç üreten 1.6 lt’lik partikül filtreli dizel motor seçeneği eklendi. Yalnızca manuel şanzımanla satın alınabilecek dizel motor, 1.800 d/d’da 230 Nm maksimum torka ulaşıyor. 178 km/s maksimum hıza ulaşan araç, 0-100 km/s hızlanmasını 11.8 saniyede tamamlıyor. Dizel motorlu Ibiza’da Reference ve Elegance adlı iki donanım seçeneği yer alacak. Elektrikli ısıtmalı katlanabilir yan aynalar, klima, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, yükseklik ayarlı ön koltuklar gibi donanımlar dizel motorlu Ibiza’da standart olarak sunuluyor. Isofix, ABS, sürücü ve yolcu havayastığı da Seat’ın küçüğünde yer alan standart güvenlik donanımları. Seat’ın yeni dizel motorlu versiyonu 34.500 TL’den başlayan satış fiyatıyla bayilerde.
 
çok güzel oldu geç bile kalınmıştı, vag grubu yıllardır dizel seçeneğini ağır vergi yüküyle sunuyodu..
 
işte beklenen an Seat'ı dizel isteyenler için.. :)

VW'nin Seat'la da partikül filtre kullanması çok güzel..
velakin partikül filtresi işin içine girince mazotun kalitesinin önemi artıyo bildiğim kadarıyla..eurodizel başka seçenek yok yani..
 
valla ben ibiza hiç kullanmadım ama ilk gelen 1.6 tdı leonlardan kesinlikle almayı düşünüyorum
 
dusuk hacımlı dızel motorlarda en guzel motor fıatta 1,6 120 hp 300 nm tork
 
Kesinlikle alınası bir araç özellikle yakıt konusunda süper bir alet en az yakıt yakan arac sınıfında 2-3 sırada yer alıyor
 
Biraz rakiplere ayak uydurmak lazım. 1.6 dizel 90hp'de neymiş.. 1.4 dizel zaten o güçte nerdeyse..
 
Geri
Üst Alt