foruma yeni katılmış biri olarak Merhaba herkeze🙂 tecrübeli birileri olduğunuzu düşünerekden bir sorum olucaktı 2011 model 1.4 tsi leon um var bugün bana yakın olduğu için eliftuning de hava filtresi taktırmaya gıdıcekdm simota hava filtresi (açık) olmadığını söylediler k&n(yağlı) var o daha iyi dediler onuda tsi için önermediklerınden taktırmak istemedim açıkcası. benim sorum aracın orjinal kutusunu bozmadan tekrar eski haline dönulunebilir şekilde filtre taktırmak istiyorum herkez farklı şeyler söylüor siz ne önerirsiniz hava filtresini kit olarak düşünmüyorum sadece filtre olsun diyorum kutu içine yerleştirirm diyorum sıcak hava çekerler diyorlar altına boru uzatalım diyorum bu seferde kutuyu çıkarmak gerekiyor galiba. ikilem içinde kaldım , benim istediğim hem soguk hava alması, hem ses vermesi, hemde orjinal kutuyu çıkarmamak. Istediğim zaman eski haline dönüştürebileceğim bi filtre.
1.4 tsi için istediğim şekilde motordan çekilmiş filtre resimler varsa upload edermisinizz şimdiden teşekkürler.😕
Not: Forumda arama yaptım ama istediğim cevabı bulamadım açıkcası herkez farklı şeyler söylemiş eğer gereksiz bir konu olduysa konuyu silebilrisiniz. 🙁
1.4 tsi için istediğim şekilde motordan çekilmiş filtre resimler varsa upload edermisinizz şimdiden teşekkürler.😕
Not: Forumda arama yaptım ama istediğim cevabı bulamadım açıkcası herkez farklı şeyler söylemiş eğer gereksiz bir konu olduysa konuyu silebilrisiniz. 🙁