Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 TDI 2008 80bin km 3 parça boyalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 25.000'den ilan aç. 22 - 23'e gitse iyidir diye düşünüyorum.
 
saçma sapan teklifler notu iyi fikir ben yazdım..
şu ana kadar beni kimse aramadıpuhaha
ama isteyen arar bir arar pir arar
 
18-19 teklif edene yekten söverim vallaha:) benim gönlümden geçen 29500 e aldım kar koymadan o paraya vermekti olmayacak anlaşılan:)

gorkem; 80bin kmdeki ve 3 parca boyali aracini 2 yil once aldigin fiyata satmak istemen acikcasi baya sasirtti beni :rolleyes:

daha once de arkadaslarin yazdigi gibi; yaptigin masraflarin hic bir onemi olmuyor satarken.. aracinin piyasasi 23 civaridir.. aliciya gore asagi yukari degisir. ama 25 falan bile cok cok zor kardesim..
 
23 çok az ben o paralara vermem arabayı

Görkem, insan vermek istemez tabii ama işin birde gerçek boyutu var. Sen istemesende hayatın gerçeği bu, vermezsen eğer seneye daha ucuza vermek durumunda olacaksın.

Ben Bir ay önce, 2008 model O aldığım 23.OOO km.deki HONDA CIVIC ELEGANCE Oyomatik aracımı 36.500 verdim. Ve ben o aracımı 42.000 tl. almıştım. Kayıp 5.500 tl. ama çok normal Hem iki yılda hemde HONDA gibi arabada. Eminim HONDA olmasaydı o parayıda etmiyecekti. Haa bu arada en önemlisini unuttum aracımda boya yoktu...:)Alana hayırlı olsun güle güle kullansın. Sanada hayırlı satışlar dilerim...
 
ben karsız satarım lafını espirisine söyledim ya heralde o paraya gitmez açıkcası ben ettiğim masraftada değilim zaten pek birşey yok arabada masraf ettim diyecek kadar ama son 10 yıl içinde sıfır alıp 2 yıl sonra sattıgımız arabalardan totalde ettiğimiz zarar neredeyse sıfır leon parası o yüzden artık o aradaki fark göze gelmeye başladı cordobadan bir önceki dizel accent i net 10bin aşağısına verdim ama cordoba için satınca gözüme gelmemişti şimdi çok isteyeceğim bir araba olacak ki 3-5 aramayıp verilsin yani şu sıralar mod on tok satıcı:)
 
bende şu anda kardeşime cordoba arıyorum ama az kilometreli olması lazım seat bayiilerinden bir araştırma yaptım en temiz olanı hani hiç kazasız 2008 modellerde 23000tl olur diyorlar. bahsettiğiniz fiyatlara satmanız imkansız. benden söylemesi.
 
Hayırlı satışlar Görkem.23,5 üzerine satabileceğini sanmıyorum ama belli olmaz bu işler bakarsın birisi aracı çok sever alır.Hiç belli olmuyor.

xx
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt