Huseyin09
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, aracı alalı 4 ay olacak, ancak sorunları bitmek bilmiyor. Yağını değiştirdikten sonra 2500 km gidince yağı kontrol edin uyarı geliyor. Servise sordum üst kapağın açılması lazım, 10000 TL masrafı var dediler, bir başka ustaya sordum Turbo hortumunu çıkardı her yer yağ içinde, turbo milletinden yağ kaçırıyor ucuza hallolur dedi, bir başka ustaya sordum turboda olmaz bu arabaların kronik sorunu bence yaptırmadan bin veya sat gitsin dedi. Telefonda bir turbo tamircisiyle konuştum, görmeden bir şey diyemeyiz ama bazen karter havalandırma hortumundan veya turbo yağ dönüş hortumunun tıkanmasından bile olabiliyor böyle sorunlar dedi. Hoşuma gitmeyen bir şey yüzünden arabayı bu halde satıp başkasının günahına giremem, araç benden önce servis dışında yaptırıldığı için iyi niyet olmuyormuş. Lütfen bana yardımcı olun ne yapmam gerekiyor sizce? Başına böyle bir durum gelen var mı? Servise yaptırıp aracı aldığım galericiyi mahkemeye vermek de geçiyor bazen içimden,ama belki adamın da haberi yoktur diye vazgeçiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Not: Fotoğrafı çekmeden önce borular takılıyken gaza bastığınızda egzoz dan yağ ve hafif beyaz duman atma görüldü.

Not: Fotoğrafı çekmeden önce borular takılıyken gaza bastığınızda egzoz dan yağ ve hafif beyaz duman atma görüldü.