1.2 TSI Leon Son Susturucu İptali ve Stage 1 :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LKTN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LKTN

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar. Uzun zamandan beri aracın egzoz sistemini ele almak istiyordum. Özellikle yazılımdan sonra sanki aracın egzozu aracı boğuyor gibi gelmeye başlamıştı. En sonunda performans kaybı yaşamamak için ortaya dokunmadan sadece son susturucu iptali yaptım. Ortaya tam benim istediğim gibi bir iş çıktı. Çevreye rahatsızlık vermeden istediğim sesi ve patırtıları almış oldum. ve çok tok bir ses yakaladım. Özellikle fazla hava çıkışı aracı gerçekten hissedilir derecede rahatlattı 🙂 Buyrun bu da video

Güle güle kullanın.
Bir de kalkışta yani araba yükteyken çıkardığı sesi dinleyebilirsek daha aydınlatır olur.
MK2 FR varken orta susturucu iptali ve yazılım vardı.
Rölantideyken pek ses çıkarmazdı ama yükteyken çevreyi rahatsız etmeyecek, apaçi mod olmayan çok tatlı tok ses almıştım
O amaçla yazdım..

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Güle güle kullanın.
Bir de kalkışta yani araba yükteyken çıkardığı sesi dinleyebilirsek daha aydınlatır olur.
MK2 FR varken orta susturucu iptali ve yazılım vardı.
Rölantideyken pek ses çıkarmazdı ama yükteyken çevreyi rahatsız etmeyecek, apaçi mod olmayan çok tatlı tok ses almıştım
O amaçla yazdım..

Anladım maalesef trafikten dolayı bir türlü gazlayacak yer bulamadım. Ancak DSG olduğu için özellikle Sport modda yüklendiğinizde vites geçişlerindeki patırtı çok güzel geliyor. Fırsat bulduğumda çekerim

Bende çok beğendim tam benimde istediğim bir sey güle güle kullanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güle güle kullanın, ses güzel olmuş gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Son susturucuyu iptal edince susturucuyu söküyorlar mı yoksa başka bir işlem mi oluyor? Bildiğim kadarıyla son susturucu büyük bişey çıkarılırsa yeri boş kalır kötü durur diye düşünüyorum.

39,145Konu
763,894Mesajlar
21,927Kullanıcılar
emrecrkcSon üye
Geri
Üst Alt