1.2 tsi leon motor ilk çalıştırmada rölanti sorunu( mu ?)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mateach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya zaten bu araçta motor sesi günden güne artıyor sanki ilk aldıgımda daha sessizdi 🙂

yok ondan değildir insan alışınca kıl tüy sesleri dinlemeye başlıyor ben ilk arabamı doğuştan çıkartırken arabada olan kardeşimle kız arkadaşımın konuşmalarını bile duymamıştım heycandan😀

Normal bir durum bu bende de oluyor kapalı garajda soğuk havayla hiç ilgisi olmamasına rağmen🙂
yanlız ilk çalıştırmada 1 saniyelik hooorrrr diye bir ses geliyor arada nedir bu bilen var mı?

zincir sesine benziyosa yağsız kalan triger'in sesi olabilir o da normal bi durum..
2-3 defa duydum yağsız kalan triger'in sesini o da geçen yazdı..Esenyurt'a sormuştum cevap bu şekildeydi..

zincir sesine benziyosa yağsız kalan triger'in sesi olabilir o da normal bi durum..
2-3 defa duydum yağsız kalan triger'in sesini o da geçen yazdı..Esenyurt'a sormuştum cevap bu şekildeydi..

o sesi bende duyuyorum...leonu olan başka bir tanıdıgımda duyuyormuş normal söylediğiniz gibi

Pek zincir sesi gibi değil yanlız v8 gibi horluyor 1 saniyeliğine marştan hemen sonra🙂 Ben en iyi birisine çalıştırıp arabayı motorun ordan dinliyim🙂

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,883Kullanıcılar
KASIMCEPSon üye
Geri
Üst Alt