Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şu anda CNNTURK'de Burcu Güneş.

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Şu anda 23:55 itibari ile Saba Tümerin konuğu Burcu Güneş ...gerek sesi gerek fiziği ile Türkiye'de en çok beğendiğim sanatçılardan seslerden biri..İzleyiniz..Gerçekten asil bir kadın..Tabiki zevk meselesi beğenmeyelerde olabilir ama bakınca ruhum okşanıyor:)
 
eşinden ayrıldıktan sonra kariyerinin de kendisinin de hiç etkilenmemiş olmasına çok şaşırmıştım..

bu arada Kaan abi BG'ye baktığında ruhunun okşandığını eşin biliyo mu.. :D :D :D

edit: ben Burcu Esmersoy sandım.. :)
 
eşinden ayrıldıktan sonra kariyerinin de kendisinin de hiç etkilenmemiş olmasına çok şaşırmıştım..

bu arada Kaan abi BG'ye baktığında ruhunun okşandığını eşin biliyo mu.. :D :D :D

edit: ben Burcu Esmersoy sandım.. :)

Diğer kanalda da Burcu esmersoy da vardı..O zaten apayrı bir topic:) Diğer konuyu hiç karıştırma:)
 
Burcu güneşle ilgili enteresan bir anım var o geldi aklıma :)
 
Kvk'da çalıştığım zamanlarda bizim genel müdürün dişçisine bir cihaz kurmak için gittim. Dişçi nişantasının göbeğinde,dişcimizin adıda Galip Gürel. Sosyetenin dişçisi eski ralli co-pilotu. Neyse bu pda'lerin yeni çıktığı zaman adamla konuşuyorum falan benim biraz işim var asistanlarıma anlatırmısın dedi tamam dedim. Ürünü anlattım pc ile senkronizasyon yaptım bi baktım adamda 3000 contact var. Ama ne isimler (Mesut Yılmaz, Cem yılmaz, tarkan, ajda pekkan.... falan filan) telefon 3000 contactı alınca biraz yavaşladı Galip beyde biraz kurcaladı aleti neyse listeyi bozdu hepsini sildik, bende dedim sorun değil pcde duruyor oradan alırız. Cihazı tekrar senkronize ettim ve outlook contacts da silindi :D adamın 3000 contactı gitti. Tabii benim başımdan kaynar sular döküldü ama kimseyede çaktırmıyorum. Tam o sırada Burcu Güneş ofise geldi, Yaz günü Kısa kollu beyaz bodysi ile (içine bişey giymeyi unutmuştu :) ) bana merhaba dedi bende yüzüne mal mal bakıp tekrar telefona dönmüştüm. Sonra asistanla konuştum ve durumu söyledim adam yaktın beni dedi :D banada bişey olmadı :D

işte böyle :D
 
Geri
Üst Alt