Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şişli'de korkunç cinayet?

_diesel_

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
27
nisantasi-cinayet.jpg



Şişli'de korkunç cinayet

Şişli'de 45 yaşlarında bir kadın, araç içerisinde boğularak öldürülmüş halde bulundu.




NİŞANTAŞI'NDAKİ DEHŞETTEN KARELER

Teşvikiye Mahallesi Ahmet Fetgari Sokak üzerinde sabah işe giden vatandaşlar, ters yöne girerek gelişigüzel bırakılmış bir araç gördü. 34 CNK 66 plakalı otomobilin içini camdan kontrol eden mahalle sakinleri, arka koltukta hareketsiz şekilde yatan bir kadın gördü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri arka koltuktaki 45 yaşlarındaki kadının öldüğünü belirledi. Adrese gelen polis ekipleri yaptıkları ilk incelemede kadının boğularak öldürüldüğünü tespit etti. Çevredekiler, araçtan inen kimseyi görmediklerini belirtti. Tek yönlü sokağa tersten giren araç ve içerisindeki ceset olay yeri inceleme ekipleri ve savcı tarafından incelendi. Kadının üzerinden kimliğini belirlemeye yarayacak herhangi bir belge çıkmadı. Ölen kadının bir süre önce mahalleden taşındığını belirten bir vatandaş, kadının isminin Esra K. olduğunu iddia etti.
Kadının cesedi, gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 34 CNK 66 plakalı otomobil detaylı parmak izi inceleme yapılabilmesi için çekiciyle emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polisin sır cinayetle ilgili soruşturması sürüyor.
 
3 Kere de bize gelmiş bu araç :( üzücü bir durum
 
2001 model Leon böyle kötü bir olayda olmasına üzüldüm.Kadınada rahmet diliyorum...
 
Umarım bizden birinin yakını değildir..üzücü bi durum..Allah rahmet eylesin...
 
allah rahmet eylesin son zamanlarda insanlar çok sapıtmaya başladı bakalım daha neler görücez allahım hepimizi korusun bu tür şeylerden..
 
allah rahmet eylesın..
 
Geri
Üst Alt