Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şeker hastasının yanlış bacağını kestiler..

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
Karabük Şirinevler Devlet Hastanesinde şeker hastası Himmet Çelikin sol bacağı yerine sağ bacağını kestiler

Himmet Çelik’in kızı Seçil Çelik, babasının sol bacağında oluşan yara iyileşmeyince önceki gün hastaneye kaldırdıklarını belirti ve daha sonra olanları şöyle anlattı:

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Şükrü Levent Uçar babamın sol bacağının diz altından kesilmesi gerektiğini söyledi. Biz de kabul ettik ve imza verdik. Dün ameliyattan saat 13.30 gibi çıktı. Odasına götürürken üstündeki örtüyü açtığımda sol bacağındaki sargı bezinin hiç açılmadığını gördüm. Yanlış ayağın kesildiğini anladım. Doktor bize hiç de inandırıcı gelmeyen bir açıklama yaptı. O ayağın bir ay sonra bize problem oluşturabileceğini, kendisinin ameliyat esnasında bacağın sargısını çözdüğünde o ayağın ameliyat edilmesinin gerektiğini gördüğünü, yaranın derine gittiği söyledi. Ancak bizim ameliyata izin verdiğimiz ayak sol ayaktı. Babamın sağ ayağını telafisi olmayacak bir ihmalle kesildi.

Karabük İl Sağlık Müdürü Korkut Eren ise Valiliğin bilgisi dahilinde müfettiş talep edilmiş ve inceleme başlatılmıştır dedi.
 
Doktor degıl kasap bunlar,o an nasıl kafasına gore karar verıp dısarı cıkıp yakınlarına soramıyor mu bunu resmen yalan
 
resmen okuyunca içim acıdı :kizgin:
yazık yaaaa insan hayatı çok değersiz olmuş
 
Ne yapılırsa yapılsın sonuçta her iki ayağınıda kaybetmiş biri için ne yapılırsa yapılsın telafisi olmayacak bir durum.Doktor olmak kolay değil ama böyle birşeye hata demekte imkansız.Yazık.

xx
 
şaşırmıyorum artık bu haberlere
 
bu kadarmı gerızekalı varmıs o odada bı tane akıllı yokmuymus
 
yuh yuh yuh yuh
:kizgin::kizgin::kizgin:
gelmişelerini geçmişlerini
@¡#$∞§{[]=)(/&%%+^'!¡™#$∞
 
Geri
Üst Alt