Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Şansızlık mı? İnat mı? Başka birşey mi?

konusuruz yiğidim

Sezgin valla bizim buralarda yoktur öyle tiplar hani araba yeni desem tamamda leon neredeyse 4 yıldır polo 13 yıldır duruyor :D Birinin canı oyun istedi şansa bizimki denk geldi heralde.

Bu arada siyahta çizik olayı çok fena gerçekten, geçen seneki çizik evlere şenlikti, ön çamurluktan arka çamurluğa.
 
Geçmiş olsun ve malesefki Türkiye İstanbuldayız. Bir hayvan sanat çalışması yapmaya çalışmış ama baya zarar vermiş. Kapalı garaj en iyisi. Dışarıda olan araçlar için daha fazla zarar olmadan otoparkınızda kendinize ait yeriniz varsa kapayın derim bunlara yapıcağınız minik minik masrafları 1 kerede kapatmaya harcayın.
Tekrardan geçmiş olsun
 
Allah yapanların cezasını bu dünya da versin inşallah..
Hatta mümkünse kamera kayıtlarında çıkarda sen verirsin o cezayı..
Geçmiş olsun çok..
 
Çok geçmiş olsun, Malum arabalar güzel olunca az gelişmiş ülkemin çok gelişmiş hıyarı çizerek kendini tatmin edebiliyor. Allah beterinden korusun..
 
geçmiş olsun kardeşim... ben de birini öyle bir iş üstünde yakalasam benim arabam olmasa bile neler yapabileceğimi tahmin edemiyorum...
 
Eyvallah Ogün, artık küfür etmekten geçtim valla :(
 
bunu yapanı bulacaksın ...................................................... arasını sız doldurun artık anlayan anladı cok darlanıyorum bole serefsız köpeklere.
 
kardeşim böyle insanların tarifini yapacak kelime yoktur çok geçmiş olsun canın sağolsun ..
 
Geri
Üst Alt