Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ısıtma bujisi arıza lambası

valla bu ısıtıma bujisi bende de yanıp sönüyordu gittim sanayiye arka stop kesmiş adam ampülü değiştirdi düzeldi.bunu yapan samsunun en iyi elektronikçisi.ama sizinki gerçek bir sorun olabilir emin değilim
[doublepost=1521184021,1521183965][/doublepost]
Benim araçta da ayni isik yanip sönuyordu kapattım açtım söndu sonra tekrar basladi park edince de motor ışığını yaktı. Nerden başlamam gerek ? Bilgi rica lütfen.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
motor ışığı bazen hava filtresinden dahi uyarı verebiliyor
 
Hocam yan sanayi daha verimsiz olur gibi geldi. Bu taktirdigim da 50 binde benim araçla ayni motor bir arac pertten gelmis onun parcasiymis. Bilmiyorum daha mantikli geldi de siz neden oyle dediniz ne gibi sıkıntı çıkarabilir?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Tekrar arıza yapma durumu çok yüksek... Sonuçta aldığınız kullanılmış parça.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
İyi akşamlar sizlerin yardımına ihtiyacım var yolda giderken gostergede birden ısıtma buji lambası (yay gibi) yanıp sönmeye başladı.daha sonra fark ettim ki hız sabitleyici de çalışmıyor ,ve aracı durdurdugumda sağ ve sol stop lambalarının yanmadigi ancak bagaj kapağındaki şerit lambanın frene basınca sadece onun yandığını gördüm.ama park lambalarını yakınca lambalar yanıyor lambaların fiziken baktığımda iki lambada patlak değil gibi geldi fren musuru desem bagaj üzerindeki lamba neden yansın kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim
 
Geri
Üst Alt