Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İstanbullu arkadaşlar bana yardım lütfen

kardesım o zaman ben bir tanıdık bulayım bize :D bu fıyattaysa baya kısı alır ve yakısırda. yıgıt bu arada memnun da oldum :) istanbula cok gelıyorum nısanlımın aılesı oraya tasındı yozgatdan.. İnşallah geldıgımde de gorusuruz arkadaslar falan. dusuncelerın ıcın tekrar sagol kardesım . ALLAH a emanet ol.. ben Almanya yı arastırmaya baslıyorum :) CAN sana da tesekkur ederım kardesım ..
 
sen sağol abi.. :)
velakin tabii ki abi geldiğinde foruma vs. bi şekilde yazarsan bişiler yaparız hep beraber gelebilenlerle.. :)
 
bence alıosan servisten orginal al böyle sağlıklı olmaz
 
ben sımdı almanyadakı farla ılgılenıyorum bulamazsam artık orgınal alcam artık. daha saglıklı olur orgınal evet ama almanyadakı farları getırte bılırsem onu alcam :)
 
ben bu ilandaki farlardan yaptıracağım Volkan gelince, ilandaki son foto volkanın arabası. ben oldukça beğeniyorum farlarını, ama yanlış hatırlamıyorsam arada sırada buğu yapmasından şikayetçiydi. ama şöyle de bir durum var, sıfır olarak alnınan bir çok Leonun da farları buğulanıyor
 
bi-xenon mu oluyor bu işlemle farlar yoksa uzunlar yine yandan sarı mı yanıyor?

bide ilk baştaki 3 resim de volkanın arabası,kaplanmadan önceki hali =)
 
Geri
Üst Alt