Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İstanbul Park 68 Günlüğüne Kiralandı..

Gtı

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Ara 2009
Mesajlar
557
Yaş
35
Doğuş müşterileri F1 pistinde



290 milyon dolarlık F1 pistinin en büyük müşterisi Doğuş oldu

DOĞUŞ Otomotiv, müşterilerinin yarış tutkusunu gidermek için İstanbul Park Pisti’ni 68 günlüğüne kiraladı. VW, Audi, Porsche, Lamborghini ve Bentley satın alanlar Formula 1 pistinde gazlayabilecek. Doğuş Otomotiv,

bu özel organizasyon için İstanbul Park Pisti’nin işletmecisi Bernie Ecclestone’a günde 28 bin euro ücret ödeyecek
DOĞUŞ Otomotiv, 290 milyon dolarlık maliyetiyle büyük tartışmalara neden olan İstanbul Park Pisti’nin en büyük müşterisi olacak. Volkswagen, Audi, Seat, Porsche, Bugatti, Bentley, Lamborghini ve Bugatti’nin Türkiye distribütörü olan Doğuş Otomotiv, İstanbul’daki Formula 1 Pisti’ni 68 günlüğüne kiraladı. Şirket, Formula 1 pistinde düzenleyeceği etkinliklerle markanın imajını daha yukarı konumlandırmak istiyor. Doğuş Otomotiv, kiralama operasyonunun 40 gününü VW marka araçlar için ayırdı.

Pistte gazlayacaklar

Doğuş Otomotiv-VW Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, bu süreyi Glof R ve Scirocco modellerini satın alan ve alacak bin özel müşteriye ayıracaklarını söyledi.

Uygun, şunları kaydetti: “Nisan başında pazara sunacağımız 255 beygir gücündeki Golf R ile bugüne kadar 700 adet sattığımız Scirocco modelimizi satın alan müşterilerimiz, bu araçların tam performansını normal trafikte deneyemiyor. Onlar için bu araçların gerçek gücünü görebilecekleri bir ortam yaratmak gerekiyordu. Biz de F1 pistini, 68 günlüğüne kiraladık. Daha önce Scriocco almış müşterilerimizle sanal ortam üzerinden bağlantıdayız. Kısa süre içinde onlarla e-mail ile temasa geçerek, pist planımızı hazırlayacağız. Plan dahilinde ilgili müşterilerimizi F1 pistinde ağırlayacağız.”

Doğuş’un F1 pisti etkinlikleri sadece VW marka araç sahipleri için sınırlı olmayacak. Porsche, Lamborghini gibi spor otomobillerin yanı sıra Audi’nin R serisini alanlar da pistte test yapma imkanına sahip olacak. Türkiye’de sadece 1 adet bulunan 2 milyon euroluk Bugatti ve Bentley modelleri de hem sahipleri hem de potansiyel alıcılarıyla F1 pistinde buluşacak.

Günlüğü 28 bin euro

Peki bu organizasyonun Doğuş Otomotiv’e maliyeti ne olacak?

Şirket, İstanbul Park Pisti’ni 18 gün exclusive olarak yani dışarıdan kimsenin girmeyeceği şekilde kiralayacak. Günlük olarak da 28 bin euro ödeyecek. 50 gün için ise ayrı bir paket alınacak. Bu pakette başka marka ya da etkinlikler de İstanbul Park’ta yer alabilecek.

alıntı
http://w9.gazetevatan.com/haberdetay...&Categoryid=44


Safa Cupran Gelince bol bol Gazlarsın :)
 
Omg!!! Hemen alo çekiyim yarın dogusa yazsınlar beni :D
 
Peki biz Leon sahipleri nerede turluycaz???
 
Geri
Üst Alt