Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İspark Cezası

Hiç isparka park etmediğimiz halde bile geliyor ceza dingiller yanlış plaka girebiliyorlar bazen hop kabak sana patlıyor yada alakası olmayan biyerde hop park cezası yemiş gözüküyorsun gitmedigin halde basıma geldi gelen arkadaşlarımda oldu ödemeyin:kizgin::kizgin:

ee iptali olmuyo her yerde cikiyo karsina silmiyolar ya
 
Araba perte ciktiginda sizden aracin borclariyla birlikte cezalar ve park borclarinida istiyorlar(tecrubeye dayanir):)
 
ben arabayı sıfır aldım 1 nisanda 34 lira ceza görünüyor... birisi bu yıla ait 10 lira diğeri 24 lira 2012ye ait... bir keresinde kabataşta park ettim giderken görevli geldi şu kadar para istedi ben dedim ki bu kadar var ver tamam dedi, fiş vermiyordu vericen mi dedim he tamam fiş mi dedi verdi anlamadım valla heralde kalan kısmı da borç olarak yazdı y.....
 
ama yerini biliyorum gidip sorucam benden istenen parayı veririm gerekirse beyaz masaya şikayet ederim işinden olur
 
devletin çıkardığı soygun operasyonundan başka bir şey değil. 2 ay önce bana 30 lira birikmiş borcun var dediler, nerede yazıldığını sordum cevap veremediler. keşke tek yolsuzlukları bu olsa. bu konulara girince fena gaza geliyorum, asıl ispark değil her ay gelen elektrik makbuzundaki tüketim dışında alınan paralar sadece başka bir örnek. Devlet yapınca namus borcu, vatandaş yapınca hırsız oluyor, en büyük hırsız bence devlet.
 
Geri
Üst Alt