Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İphone'den Şimdi Oto Kumanda Atağı...

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
091014iphoneanahtar01wi.jpg



Merkezi ABD'nin California eyaletinde bulunan bir yazılım firmasının iPhone marka cep telefonları için geliştirdiği bir program, otomobil kapılarını açıp kapatıyor, aracı çalıştırıyor, klimayı ayarlıyor ve alarmı devreye sokuyor.

Kasım ayının ilk haftasında internet üzerinden satışına başlanacak ve cep telefonlarına yüklenebilecek "Viper SmartStart" isimli bu yazılımın en önemli özelliklerinden biri, tüm bu işlemleri mesafe tanımaksızın herhangi bir uzaklıktan yapabilmesi. Sinyalleri cep telefonu üzerinden taşıdığı için uzaktan kumanda işlemini sınırsız uzaklıktan yapabilen programın satış fiyatı 490 dolar olarak açıklandı.

Firma yetkilileri, araç uzaktan kumanda sistemlerinde devrim sayılabilecek nitelikte olduğunu belirttikleri yeni programla birlikte, araç sahiplerinin yanlarında otomobil anahtarı taşımalarına gerek kalmayacağını bildirdi.
 
yakında İphone'un üstüne binip uzaya çıkarcaklar milleti.. :D :D
 
bence i phone muhabbeti artık saçmalamaya başladı. geçende 5. vites programında aracın 0-100 ünü hesaplayan bir olaydan bahsediyrodu.
 
bence i phone muhabbeti artık saçmalamaya başladı. geçende 5. vites programında aracın 0-100 ünü hesaplayan bir olaydan bahsediyrodu.

niye olm o işlevsel olur en azından işe yarar GPS'ten hesaplıyodur muhtemelen hızı..hem de sağlıklı gerçek veriler sağlar..
 
iphone yakında dogal gaz uretir :D
 
ben 2G çıktı kullandım sonra 3G aldım hala kullanıyorum ve memnunum işte böle devamlı yeni özellikleri çıktığı için memnunum eskimiyo nokia gibi:)
 
yeni 3gs aldım ben ama cözemiyorum telefonu bazen aldıgıma lanet eder gibi oluyorumda
 
Geri
Üst Alt