setnogrom
Kayıtlı Üye
Merhaba;Kendi el becerimle ibizamdaki yaptığım değişikleri paylaşmak istedim.
Alttaki resimlerde ön logolu panjurdaki nikelajlı bölümleri karbonla kapladım ve seat ambleminin dış çizgilerini kırmızıya boyadım birde vernikle panjuru parlattım.Ayrıca plakalık değiştirip yazıları kalınlaştırdım.Scw çıkartmasını da ön-arka cam üst kısmına yapıştırdım.
Kampanaları ve kaliperleri kırmızı ısıya dayanıklı boya ile boyadım tabi zımparası vs vs işlemleri yaptıktan sonra.
Daha sonra aracın içinde değişiklikler yaptım mesela ön konsolu karbonla kapladım,vites topuzunu ve iki koltuk arasında bulunan şu uzun gri bölümüde kapladım(bu bölümü sevmedim tekrar yeniden kaplayacağım).Kolçak aldım ve onunda ayak kısımlarını kaplama yaptım.(yapmadan kolçağın oturması için baya uğraştım kes-biç parçala).Bagaj kapısında bulunan seat ve tdı yazılarınıda çıkarttım.Şimdilik bu ama devamı gelecek
Sizinde fikirlerinizi (iyi-kötü) öğrenmek isterim yada ek olarak şunu yapsan yada eklesen iyi olur gibi.Teşekkür ederim.

xx
Alttaki resimlerde ön logolu panjurdaki nikelajlı bölümleri karbonla kapladım ve seat ambleminin dış çizgilerini kırmızıya boyadım birde vernikle panjuru parlattım.Ayrıca plakalık değiştirip yazıları kalınlaştırdım.Scw çıkartmasını da ön-arka cam üst kısmına yapıştırdım.
Sizinde fikirlerinizi (iyi-kötü) öğrenmek isterim yada ek olarak şunu yapsan yada eklesen iyi olur gibi.Teşekkür ederim.

xx