Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza'mdaki değişiklikleri beğenecekmisiniz bakalım:)

setnogrom

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2010
Mesajlar
4,744
Yaş
39
Merhaba;Kendi el becerimle ibizamdaki yaptığım değişikleri paylaşmak istedim.
Alttaki resimlerde ön logolu panjurdaki nikelajlı bölümleri karbonla kapladım ve seat ambleminin dış çizgilerini kırmızıya boyadım birde vernikle panjuru parlattım.Ayrıca plakalık değiştirip yazıları kalınlaştırdım.Scw çıkartmasını da ön-arka cam üst kısmına yapıştırdım.:)Kampanaları ve kaliperleri kırmızı ısıya dayanıklı boya ile boyadım tabi zımparası vs vs işlemleri yaptıktan sonra.;)Daha sonra aracın içinde değişiklikler yaptım mesela ön konsolu karbonla kapladım,vites topuzunu ve iki koltuk arasında bulunan şu uzun gri bölümüde kapladım(bu bölümü sevmedim tekrar yeniden kaplayacağım).Kolçak aldım ve onunda ayak kısımlarını kaplama yaptım.(yapmadan kolçağın oturması için baya uğraştım kes-biç parçala).Bagaj kapısında bulunan seat ve tdı yazılarınıda çıkarttım.Şimdilik bu ama devamı gelecek:)
Sizinde fikirlerinizi (iyi-kötü) öğrenmek isterim yada ek olarak şunu yapsan yada eklesen iyi olur gibi.Teşekkür ederim.






















xx
 

Umut Girit

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
1,963
Yaş
34
Değişik hoş olmuş ama sanki fazla karbon karbon gibin
 

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,125
Engin ön logona bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullan
 

GRKMSRGL

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
5,250
Yaş
35
eline sağlık engin çok güzel olmuş ön logoda içeriside ama orta konsolun alttaki kapağı ters yönde kaplamışsın:)
 

LeonRider

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,924
Yaş
40
çok güzel olmuş ellerine sağlık başarılı:eek:key:
 

- 48 -

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2010
Mesajlar
1,969
Yaş
53
Tebrikler emegine saglik cok hos olmus
 

ZGR

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
14,927
Yaş
31
ellerine saglık
logonun cevresı cok guzel olmus
 

setnogrom

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2010
Mesajlar
4,744
Yaş
39
Herkese tşkler.Elimden geldiğince birşeyler yapıyorum.Gönül herkese yapmak isterdi ama :p
Görkem evet orası ters yönde oldu fakat orayı söküp tekrar yapmaktan üşendim zaten tekrar boş zamanda çalışmalarım olacak o zaman halledeceğim:).

xx
 

LEONISM

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Nis 2010
Mesajlar
1,706
Yaş
35
İşçilik 1. sınıf görünüyo burdan tebrikler valla , Sabır isteyen bi iştir çünkü bilirim :), Eline sağlık...
 
Üst Alt