İbiza Cupra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yaw Can niyetli değil bildiğim kadarıyla.

kendi niyetli de ondan.. 😀 😀 😀

mıgdem kaldırmaz yıgıdım,gecmısını bıldıgın kotu kadınlar gıbı 🙂 Ayrıca rakam zaten oyle b araba ıcın cok,ılk dukkanın onunde gordugumdede bındım ıcıne flan cok yorgun duryodu araba zaten temız bakılmamıs.cızgıler tutmuyo boyası fln kotuydu,anca cok duses b fıyata alınır bınılır.28 ona verene kadar 30 lıraya Abl plakalı Cupra R var onu almak cok daha mantıklı,vergıden yırtıyosun BG bakımından kardasın,sadece benzın ısı bozuyor Tdı a gore,tabı motoru yatak sarıp yenıden yapılmıs Tdı a bınmektense benzınlı 1.8 t ye bınmek daha mantıklı gelıyor🙂

mıgdem kaldırmaz yıgıdım,gecmısını bıldıgın kotu kadınlar gıbı 🙂 Ayrıca rakam zaten oyle b araba ıcın cok,ılk dukkanın onunde gordugumdede bındım ıcıne flan cok yorgun duryodu araba zaten temız bakılmamıs.cızgıler tutmuyo boyası fln kotuydu,anca cok duses b fıyata alınır bınılır.28 ona verene kadar 30 lıraya Abl plakalı Cupra R var onu almak cok daha mantıklı,vergıden yırtıyosun BG bakımından kardasın,sadece benzın ısı bozuyor Tdı a gore,tabı motoru yatak sarıp yenıden yapılmıs Tdı a bınmektense benzınlı 1.8 t ye bınmek daha mantıklı gelıyor🙂

cok dogru dusunuyorsun can. tamamıyla hem fikirim seninle. özellikle koyu punto ile belirttiğim nokta benim için çok önemli 😀

benzetmeni yerim senin.. 😀 😀 😀

14e hurdacıdaydı bu araba servise goturun alayım dedim, gelin siz goturun yürümüyor demişti hurdacı bende vazgeçtim

o ne yaaa off of ıyıce mıgdem bulandı arabadan 🙂🙂 sagolun scw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,130Konu
763,846Mesajlar
21,888Kullanıcılar
mustitrgSon üye
Geri
Üst Alt