Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İşte İlk Cupralardan Kareler ve Yorumlar...

Henüz internete işlenmemiş olabilir benim arabanın gelmesiyle birlikte yazılımın mevcut olacagı soylenmişti sanırım dahada gecikicek sitesinde yoksa...
 
Dostum arac 250 Nm gücünde. Sen diyorsun DSG 250 max kaldırıyor. Pekala bu tork oranı sen hep sabit sanıyorsun galiba yokuş cıkarken gazlarken ani durumlarda bu 250 nin üstüne esnemiyo zannediyosan yapıcak bişey yok ozaman butun cupralar hatalı üretim arabalarda tork fazlalıgı var.. İnsanlar hiçbirsey dusunmuyo zannediyosun galiba bu aracın kendi markasının chipi varsa elbet bunu uretenler bu arabaya stock binmeyenler olucagınıda hesaba katmışlardır. O bakımdan sen rahat ol 300 e kadar kaldırır... Boyle bişey sözkonusu olamaz belkide senin dediğin 7 ileri DSG şanzıman aractan araca farklılık gosteriyodur nedersin?
Onu ben söylemiyorum VW'nin web sitesi söylüyo.
Fabrika bi değer verirken elbet töleranslı veriyodur. Son sınırına kadar zorlanan bir parçayı araca takacak halleri yok.
Ancak şöyle birşey var. Aracın verileri, maksimum tork ve maksimum beygir şeklinde verilir. Yani 250 yazıyosa maksimum 250 N.m tork üretiyodur aracın. Değişkenlik gösterir, altını üretir ama üstünü üretmez.
Ayrıca Alp'in de dediği gibi ABT'nin web sitesinde yeni Ibiza için yazılım gözükmüyo. Belki de Golf GT'nin yazılımıyla aynı zannediyodur sizin servisin yetkilileri..
Audi, VW, Skoda, Seat grubu birçok motor ve şanzımanı birbiri arasında değiştirmeden uyguluyor. Yeni Cupra için özel şanzıman yapacaklarını hiç sanmam.

---------- Post added at 04:22 ---------- Previous post was at 04:20 ----------

Henüz internete işlenmemiş olabilir benim arabanın gelmesiyle birlikte yazılımın mevcut olacagı soylenmişti sanırım dahada gecikicek sitesinde yoksa...
Ibiza Cupra başka ülkelerde uzun zamandan beri var. Türkiye'ye yeni geldi. ABT böyle bir yazılımı çıkarmış olsa çoktan koyardı internete..
 
yahu arabana kavuş sağlıkla bin de yazılım işi sonra açıklığa kavuşur zaten Safa boşver şimdi..
 
Geri
Üst Alt