ön logo:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 4rd4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

4rd4

Kayıtlı Üye
bugün dayanamadım yine bişey yaptım paylaşıyım dedim buyrun..😉

207uphk.jpg

2889wmv.jpg

Güzel olmuş,güle güle kullan..Yalnız,böyle boya ile uğraşmadan kırmızı folyo ile de yapabilirdin..Hem daha pratik ve kolay olurdu..🙂Ben bagaj kapağındaki logoyu öyle yaptım...

bagajı muhtemelen sokemıcegım ıcın ole yapabılırım 😀

cıkkk beğenmedim konuyu hani nasıl sökcez nasıl çıkartcaz 😕 adım adım olmalıydı ben yaptım siz özenin çatlayın olmamalıydı :kizgin: yardımcı olunmalıydı yapmak isteyenlere 😉

dıyene bak sen yaptın koymadın bıle 😀 sokmesınde bısey yok ıkı tane vıdası var zaten hatta vıda bıle degıl plastık ıkı tane duberi var onları sokunce dırek cek gelsın:=) amblemde ztn tırnaklı cıkardıktan sonrası malum :=) arkadasım takmam fıltrenı bak😱

dıyene bak sen yaptın koymadın bıle 😀 sokmesınde bısey yok ıkı tane vıdası var zaten hatta vıda bıle degıl plastık ıkı tane duberi var onları sokunce dırek cek gelsın:=) amblemde ztn tırnaklı cıkardıktan sonrası malum :=) arkadasım takmam fıltrenı bak😱

sanki senin 2dübelden biri eksikti ama 😀 canlı canlı görmek lazım ben yorumumu o zaman saklıyorum

ewt eksık😀 eksık olanlar varsa cok daha kolay cıkarması🙂 ben sana canlısını gosterıcem mrk etme sen😱

39,131Konu
763,854Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt