Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ön camım kırıldı..

akin

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Eyl 2009
Mesajlar
1,867
Yaş
42
balıkesir akçaydan , mardin midyata yaptığım seyehat dün tamamlandı..canım ülkemin yollarında 1800 km yol yapmak bana ön cama mal oldu..tabii bunada şükür.. yolu düşen olursa viranşehirdeki yol yapım çalışmasından sonra kalan çakıllara dikkat, önden gidene değil yandan geçene dikkat.. :kizgin:
 
gecmis olsun. bede ayvalik tarafindayim, buralarda da fazlasiyla yol calismasi var :S
 
geçmiş olsun Akın abi..
Bodrum'dayken yollar berbattı aynı şekilde yolların bi kısmı da..bilmiyorum yolların tam çalışma zamanı yaz ayı mıdır ama yazın olan trafik kazalarında hatrı sayılır bi oranı bu yol çalışmaları olsa gerek..
 
ALLAH beterinden korusun Akınım.Nazarı bundan çıksın.:) Bu esnada 1800 kmde ne kadar yakıt harcadın ?
 
Geçmiş olsun akın size bişey olmasın cam çerçeve yerine gelir bliyosun...
 
geçmiş olsun en kötüsü bu olsun zaten dert edilecek birşey yok kasko şirketleri yılda 2 cam değiştirme hakkı veriyor hasarsızlık indiriminide bozmadan bunu yapması dahada iyi :)
 
Geri
Üst Alt