Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ÜMİTKÖY'DE R35 SKYLINE GTR vs. LEON 1.4 TSI 125HP

ilkerbilim

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Kas 2010
Mesajlar
1,593
Yaş
33



Aynada gördüğüm anda "Yok artık!" dedim. Bayağı takip ettim. Arada basa basıyordu. Fotoğrafta ki ışıklarda 5-6 sn geç kalktı önü açılsın diye. Ben tam gaz yetişmeye çalışırken o yanlayarak ezdi geçti =) Sonra benzin almaya girdi tabi =)

Ben anlayamadım nasıl geçemedim Skyline'ı o müthiş TSI ile =) Stock değildi kesin =) Zaten nette dolaşırken satılık ilanını gördüm egzoz varmış yoksa nerden geçecek =)
 
ben de perşembe akşamı maltepe e5 te gri VLK plaka olanını gördüm. Vites kaçırdığım için geride kaldım :D
 
Konuyu görünce Allah dedim, Tsi yine esiyor diye :D Allahtan sonuç beklendiği gibi. :eek:
 
cıddı soyluyorum ben bu arabanın bır esıne fark attım cadde bostan da!!! onumuzdekı gunlerde bır kezde dıreksıyonunda soforu varken deneyecegım :):)
 
Ben de başlığı görünce biri yine esip gürlemiş diyecektim.Yine aynı hadise mi demiştim.Bereket versin değilmiş....
 
alışıldık görüntüler bunlar artık ümitköyde :) 2-3 gün önce 2010 yada 11 model beyaz porsche 911 turbo gördüm " DEDE " denilicek yaşta biri sürüyodu yanındada " NİNE " denilcek yaşta bir nine oturuyodu :D
 
Geri
Üst Alt