Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Özdeyiş

digiersoy

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
2,668
Yaş
47
Asalet boyda değil soyda olmalı
incelik belde değil dilde olmalı
doğruluk sözde değil özde olmalı
güzellik yüzde değil yürekte olmalı.

Bir haftanın yorgunluğundan sonra baba pazar sabahı kalkmış eline gazetesini almış ve akşama kadar oturup dinlenecek olmanın keyfini çıkartmaya başlamış.
Ama baba bunları düşünürken oğlu yanına gelerek kendisini parka götürmek için geçen hafta söz verdiğini hatırlatmış. Canı hiç dışarıya çıkmak istemediği için bir bahane bulup evde oturayım, dinleneyim diye düşünmüş.
Birden gazetenin promosyon olarak verdiği dünya haritası gözüne ilişmiş. Bu haritayı hemen parçalara ayırmış ve oğluna uzatmış ;" bu haritayı birleştirebilirsen hemen gidelim parka " demiş.
Ardından da içinden derin bir oh çekmiş ; "dünyanın coğrafya profesörlerinden birini getirsen yine de toplayamaz bunu iyi akıl ettim " diyerek sevinmiş. Aradan 10 dakika geçmeden çocuk koşarak babasının yanına gelmiş. Baba haritayı düzelttim parka gidebiliriz demiş.
Adam önce inanmamış ve görmek istemiş. Görünce de şaşırarak nasıl yaptığını sormuş. Çocuk demiş ki; bana verdiğin haritanın arkasında insan resmi vardı.

“insanı düzeltince, dünya kendiliğinden düzeldi...
 
vaay ersoy abi çok iyiyimş. ama senden bu tür şeyler değil beklentilerimiz.:D
 
İnsanlıktan nasibini almamış kişiler duzelsede TR de düzelse...
 
Ersoy abi sanki önceden paylaşmıştın ama teşekkür ederiz.. :)
 
Peki iyide ersoy neyi unuttun resimdekini nasıl rahatça ve zevkle birleştirmiş oğlu..? eminim resimdeki üstsüz bir hatundur...:D:D:D
 
Geri
Üst Alt