Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ön koltuk altı çekmecesi tırnağı kırıldı

enestlha

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Tem 2021
Mesajlar
7
Yaş
33
Arkadaşlar herkeze iyi forumlar ön koltuk altı çekmecesinin tırnaklarından birisi çok önceden kırılmıştı ve şimdide ikincisi kırıldı çekmece sürekli açık kalıyor aracı kullanırken rahatsızlık veriyo oraya nasıl bir tırnak uydurabiliriz veya başka türlü nasıl bi çözümü olabilir böyle bi olay başına gelen arkadaş varda arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim
 
Kırılan parça hala duruyorsa belki güzel bir işçilik ile yapıştırarak tekrar kullanılabilir hale getirebilirsiniz. Parçanın şuan ki durumu da etkiler sonucu muhtemelen diye düşünüyorum. (Parçalı kırık gibi sıkıntılı tarzda ise yapıştırıldığı zaman eski performansını göstermeyebilir demek istedim aslında)
Eğer parça yok ise çıkmacılardan komple "koltuk altı çekmece" olarak sorabilirsiniz bence. İnternette bir sitede sıfırlarının satıldığını da görmüştüm. Geçmiş olsun.
 
Kendi imkanlarınızla yapıştırma olanağı yok ise çıkmacılardan araştırın bence. Ne kötü ki kırılan ufacık bir parça bile bazen kendini mumla arattırıyor...
 
Geri
Üst Alt