Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Öğretmenler günümüz kutlu olsun...

Öğretmenler gününüz kutlu olsun öğretmenlerim: )
 
Öğretmenler Günü Tüm Öğretmenlerimize Kutlu Olsun....
 
Başta Sitemizdeki öğretmen kardeşlerimizin ve tüm öğretmenlerin ÖĞRETMENLER GÜNÜ kutlu olsun.İyiki varsınız.:)
 
ilk başta ulu önder ve ilk öğretmen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ve bu dünya için yararlı işler yapacak ve yapmakta olan öğrencileri yetiştirmeye devam eden tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
 
şartlar ne kadar zorlasa da, şartları ne kadar zor olsada, bu uğurda can vereceklerini bilseler de ellerinden kalemlerini düşürmemeyi bilen tüm öğretmenlerimiz; bu uğurda can vermiş olan tüm şehitlerimiz, görev süresini doldurmuş olmasına rağmen hala örnek olmaya çalışan emekli eğitimcilerimiz, eğitimci ruhunu bir ömür taşımış ve gururla ruhunu teslim etmiş olan tüm değerlerin üstü insanlar. Gününüz Kutlu Olsun.
 
Öğretmenler Günü Tüm Öğretmenlerimize Kutlu Olsun....
 
öncelikle öğretmenler günümüz kutlayan Scw ye ve ismimi vererek kutlayan kardelşerime..güzel şiirinden dolayı cezmi abiye..sonsuz teşekkürler ediyorum..ve ve ve ben tüm meslektaşlarımın bu gününü canı gönülden tebrik ediyorum..
ikamiye yalan oldu:(:kizgin:
koşarak gelen öğrncilerin gülen yüzleri o tatlı sözleri şerbet oldu..:):):)

yarın müfettiş geliyormuş her yerim evrak doldu:kizgin::kizgin::kizgin:
 
baba öncelikle şiirine teşekkürler.tüm meslektaşlarımın günü kutlu olsun.kutlayan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. saygılar.
 
Geri
Üst Alt