Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Öğretmenler Günü

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım
 
Ulan sana iş öğretmeye kalkan hoca kendini ne zanneder de bre deyyus seni ezip geçmeye kalkar . Herkes yerini bilecek değil mi ki biz ona hocalığı öğretmeye kalkmıyoruz o kendinde bu gücü bu hükümet sayesinde görür de sana işini öğretmeye kalkar da vaaz vermeye kalkar ulan ..... neyse şimdi gece gece dinden imandan çıkmayayım. Mehmet geç bunları kardeşim sen sen ol benim çocuklarımı evlatlarımı emanet edeeğim yeri geldiğinde senin arkanda başöğretmen MUSTAFA KEMAL i gördüğüm için savunabileceğim idealist vatanını seven ve çocuklarıma çcocuklarımıza bizlerin Atamızın yolunda ilerleyecek nesil yetiştir gerisini boşver onları biz halledeceğiz çok yakındaaaaa. Sen müsterih ol
valla mert abi benim mesleki açıdan kimseden korkum yok. bana göre doğru olan neyse sonucu ne olacaksa olsun bildiğimden asla şaşmam. bugünde hatta greve katıldım. ama başımızdaki insanların grevle ilgili açıklamalarını dinledikçe bizleri yönetenlerden bir kez daha utandım.
 
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
 
Geri
Üst Alt