Çılgın Mercedes

kazayı yapan ford forumdan birisinin tanıdığı adamın anlattığı şuymuş " ibreye bakıyordum 260 ı gordum duvarı gordum buraya kadarmış dedim"

bu olay eski değil miydi..Faruk abi okursa yanıtlar..
velakin eski habermiş zaten tarihinde de belli oluyo ama olay kimsenin ölmemesi sebebiyle hoş.. 😀 😀

400hp, 2 küsür tonluk, 500K Lira'dan başlayan fiyatlı bi arabayı bu hale getirip ortalığı karıştırmak herkese nasip olmaz..yanlış hatırlamıyosam da adam işinden falan olmamıştı patronu şeker gibi adammış.. 😀 😀

bu çoktan out oldu 😀 pazar günü akşam e-5 mecidiyeköy civarında Panemera gümledi haberlerede çıktı geçici plakalıymış ne hikmetse kameralar gelmeden alınmıştı plakalar.şöför de tabana kuvvet kaçmıştı.araba pasha çıkışlıydı plakalık öyleydi yani... 🙂 öndeki arabaya hızla çarpmış ve takla attırmış 🙄

bu çoktan out oldu 😀 pazar günü akşam e-5 mecidiyeköy civarında Panemera gümledi haberlerede çıktı geçici plakalıymış ne hikmetse kameralar gelmeden alınmıştı plakalar.şöför de tabana kuvvet kaçmıştı.araba pasha çıkışlıydı plakalık öyleydi yani... 🙂 öndeki arabaya hızla çarpmış ve takla attırmış 🙄

hayırlı olsun vatana millete.. 😀 😀

yağı fazla bulan araplaşmış Türkler 😀😀😀😀

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt