+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 33 Toplam 33 Sayfadan BirinciBirinci ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Toplam 324 adet sonuctan sayfa basi 321 ile 324 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    SCW Üyesi oopsala isimli Üye şimdilik offline konumundadır oopsala is on a distinguished road oopsala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    varol vardar
    Nereden
    istanbul-kadıköy
    Aracınız
    seat leon 1M 1.6 16V
    Plaka
    34HDD22
    bende 1 hafta oluyor yapıştırdım.arka cam fren lambası altına hoş durdu..kimse farkeder mi orda diye merak ediyordum ki..ilgilenenler merak ediyor..bugün kulüpte a3'ü olan bir arkadaşım farketmiş bende seatclubworld stickerli araç kimin diye merak ediyordum dedi..

Kocaeli Sorumlusu PATRON isimli Üye şimdilik offline konumundadır PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Serbay
    Nereden
    Sakarya
    Aracınız
    Leon 1.4 TSI Style
    Plaka
    34 GE 7455
    yolda çok farkediliyor ya ben özellikle seat araçların önüne geçiyorum yavaş gidiyorum görmeleri için

@Koray kardeşim, kargo şubesi bugün stickeri geri yolluyor kargoyu yani almadığın için geri iade oldu. 5 kezde aradım seni açmadın

SCW Üyesi koray.cano isimli Üye şimdilik offline konumundadır koray.cano is on a distinguished road koray.cano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    koray sezginer
    Nereden
    istanbul
    Plaka
    34 VF 6851
    başkan ben şimdi kargomu aldım da bir sorun var sanki .. büyük sticker çok deforme olmuş küçüklerde sorun yok .. onun haricinde bizim eski stickerler böylemiydi şeffaf tarzı nazar boncukluydu bu biraz farklı sankim yinede tşk ederim ..

Kocaeli Sorumlusu PATRON isimli Üye şimdilik offline konumundadır PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON has a reputation beyond repute PATRON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Serbay
    Nereden
    Sakarya
    Aracınız
    Leon 1.4 TSI Style
    Plaka
    34 GE 7455
    buda zaten şeffaf, arabaya yapıştırınca anlıcaksın arkplanı varmış gibi çirkin duruyor.. Bu arada 3 gğndğr elden ele gzeiyor normaldir

Bu Konu için Etiketler