+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 30 Toplam 65 Sayfadan BirinciBirinci ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... SonuncuSonuncu
Toplam 760 adet sonuctan sayfa basi 291 ile 300 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Moderator kurtbil isimli Üye şimdilik offline konumundadır kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Can Kurtbil
    Nereden
    İstanbul
    Plaka
    aracım yok
    La yatın artık japonunu da almanını da yakıcam sımdı

SCW Üyesi Floydian isimli Üye şimdilik offline konumundadır Floydian is on a distinguished road Floydian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Alp Sarıgül
    Nereden
    Istanbul ve Exeter
    Aracınız
    Leon Stylance 2008
    Plaka
    Yok
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    La yatın artık japonunu da almanını da yakıcam sımdı
    Harbiden ya saat olmuş 5:30 orda.

Moderator kurtbil isimli Üye şimdilik offline konumundadır kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Can Kurtbil
    Nereden
    İstanbul
    Plaka
    aracım yok
    Alıntı Floydian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harbiden ya saat olmuş 5:30 orda.
    hatta 5.32 oldu ve hala bakıorum mal mal ekrana

SCW Üyesi Floydian isimli Üye şimdilik offline konumundadır Floydian is on a distinguished road Floydian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Alp Sarıgül
    Nereden
    Istanbul ve Exeter
    Aracınız
    Leon Stylance 2008
    Plaka
    Yok
    hatta 5.32 oldu ve hala bakıorum mal mal ekrana

SCW Üyesi YCO isimli Üye şimdilik offline konumundadır YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Yiğit
    Nereden
    İstanbul
    Aracınız
    Leon TSI
    Plaka
    TM2556
    TSI açılımını farklı biliyomuşum yakın zamana kadar diye altımdaki arabanın ne olduğunu bilmediğimi iddia eden sizsiniz..
    burda ne yazmam gerekiyo böyle biliyorum şöyle biliyorum mu. ??

o komplekstir ve değer veren insanda kompleks olmaz eklemek istedim..

SCW Üyesi Cupra isimli Üye şuanda  online konumundadır Cupra is on a distinguished road Cupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Ayberk Yazgan
    Nereden
    Ankara
    Aracınız
    Seat Ibiza Cupra
    Plaka
    06BM4319
    Alıntı YCO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TSI açılımını farklı biliyomuşum yakın zamana kadar diye altımdaki arabanın ne olduğunu bilmediğimi iddia eden sizsiniz..
    burda ne yazmam gerekiyo böyle biliyorum şöyle biliyorum mu. ??

o komplekstir ve değer veren insanda kompleks olmaz eklemek istedim..
    Daha yazdığım ilk kamyon örneğini uzatıp dalga konusu haline getiren siz, şimdi ne kadar mantık dolu oldunuz. Etme bulma dünyası. Bugün kamyon yarın TSI. Herşeyin bir sebebi vardır. Ben kimseye durup dururken takmam.

SCW Üyesi YCO isimli Üye şimdilik offline konumundadır YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Yiğit
    Nereden
    İstanbul
    Aracınız
    Leon TSI
    Plaka
    TM2556
    Alıntı Cupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha yazdığım ilk kamyon örneğini uzatıp dalga konusu haline getiren siz, şimdi ne kadar mantık dolu oldunuz. Etme bulma dünyası. Bugün kamyon yarın TSI. Herşeyin bir sebebi vardır. Ben kimseye durup dururken takmam.
    ben kamyon örneğini kağıt üstünde daha "güçlü" olduğunu kabul ettim farkında mısınız..mesajlarıma cevap verirken ve iddiada bulunmadan önce yazdıklarımı kelime atlamayarak ya da magazin habercileri gibi ayıklamadan okumanızı rica ederim..çünkü o şekilde bizim bildiğimiz ve sizin iddia ettiğiniz Türkçe seviyesinin altında kalıyosunuz..

İsim
    Can Kurtbil
    Nereden
    İstanbul
    Plaka
    aracım yok
    kucuk atısmaları dagıtma amaclı japon budur vıdeosu
    http://www.youtube.com/watch?v=ftk6OOMO6MA

SCW Üyesi Cupra isimli Üye şuanda  online konumundadır Cupra is on a distinguished road Cupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Ayberk Yazgan
    Nereden
    Ankara
    Aracınız
    Seat Ibiza Cupra
    Plaka
    06BM4319
    http://www.youtube.com/user/kurtbil#p/f/10/ftk6OOMO6MA
    Puhahaha süper bişey bu

İsim
    Alp Sarıgül
    Nereden
    Istanbul ve Exeter
    Aracınız
    Leon Stylance 2008
    Plaka
    Yok
    http://www.youtube.com/watch?v=ftk6OOMO6MA
    süper ya