kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Bugunluk bu kadar yeter hadıyın yataga,yarın devam edelım Evet beyler bayaa uzadı okuyorum sizi isterseniz benim cevap yazdıgım şu manitayla pardon sevgilinizle nerelere gidilir..? okonuyu biokuyun...
Hadi iyi uykular herkese Valla konuyu açan Yiğit arkadaşımıza da teşekkürler..
japonların hiçbizaman bi mercedes i olmadı çok tartışmayın dünyada otomobil diyince herkes almanyanın bi adım gerisindedir.okadar...
leon sport Nickli Üyeden Alıntı japonların hiçbizaman bi mercedes i olmadı çok tartışmayın dünyada otomobil diyince herkes almanyanın bi adım gerisindedir.okadar... Bu konunun son noktası mı bu
leon sport Nickli Üyeden Alıntı japonların hiçbizaman bi mercedes i olmadı çok tartışmayın dünyada otomobil diyince herkes almanyanın bi adım gerisindedir.okadar... katılıyorum..japonun atmosferik motoruna dünya para harcarsın güçlendirmek için. almanın turbosuna bir yazılım atarsın uzar gidersin.
mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı katılıyorum..japonun atmosferik motoruna dünya para harcarsın güçlendirmek için. almanın turbosuna bir yazılım atarsın uzar gidersin. bakınız 1.9 tdı 130 hp bır gun yazılım sonrasında olur 190 hp
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı bakınız 1.9 tdı 130 hp bır gun yazılım sonrasında olur 190 hp aynen
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı bakınız 1.9 tdı 130 hp bır gun yazılım sonrasında olur 190 hp 170 onlar 190 değil
Cupra Nickli Üyeden Alıntı 170 onlar 190 değil katalizör iptali,egr iptali ve kutu içi filtrede var
Cupra Nickli Üyeden Alıntı 170 onlar 190 değil 190 lara kadar zorlayabılyosun ayberk,mehmet kendı arabasını anlatır zaten
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları