+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 25 Toplam 65 Sayfadan BirinciBirinci ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... SonuncuSonuncu
Toplam 760 adet sonuctan sayfa basi 241 ile 250 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

SCW Üyesi YCO isimli Üye şimdilik offline konumundadır YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Yiğit
    Nereden
    İstanbul
    Aracınız
    Leon TSI
    Plaka
    TM2556
    Alıntı Cupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin 7000 mesajın ne kadarı zaman kaybı acaba?
    SCW'ye attığım hiç bi mesaj benim için zaman kaybı hiç bi zaman olmadı olmayacak..Türkçe'nin incelikleri kalmayınca alanı değiştiriyosun ama anlamsız yerlere..

SCW Üyesi Cupra isimli Üye şuanda  online konumundadır Cupra is on a distinguished road Cupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Ayberk Yazgan
    Nereden
    Ankara
    Aracınız
    Seat Ibiza Cupra
    Plaka
    06BM4319
    Alıntı YCO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SCW'ye attığım hiç bi mesaj benim için zaman kaybı hiç bi zaman olmadı olmayacak..Türkçe'nin incelikleri kalmayınca alanı değiştiriyosun ama anlamsız yerlere..
    Benimde kime yazdığım mesaj anlamlı anlamsız izin verirseniz ben karar vereyim. Alfabeyi bilmeyen birisi bana kelime öğretmeye kalkarsa tepki veririm tabiki. TSI aracınız var. S'ye Supercharger demişsiniz bana gülerek M supra'nın motorunu soruyorsunuz.

SCW Üyesi YCO isimli Üye şimdilik offline konumundadır YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Yiğit
    Nereden
    İstanbul
    Aracınız
    Leon TSI
    Plaka
    TM2556
    Benimde kime yazdığım mesaj anlamlı anlamsız izin verirseniz ben karar vereyim. Alfabeyi bilmeyen birisi bana kelime öğretmeye kalkarsa tepki veririm tabiki. TSI aracınız var. S'ye Supercharger demişsiniz bana gülerek M supra'nın motorunu soruyorsunuz.
    açılımı net olarak bilmeyince nooluyo ben onu pek anlayamadım ya. ??

SCW Üyesi ERKİN isimli Üye şimdilik offline konumundadır ERKİN is on a distinguished road ERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    E K
    Nereden
    ANKARA
    wrc derseniz fransızcı olur çıkarım söyleyim...zaten deminden beri js rs in videolarını izleyip duruyorum

İsim
    Yiğit
    Nereden
    İstanbul
    Aracınız
    Leon TSI
    Plaka
    TM2556
    arka sayfalarada bi soru sordum ama tekrar yazayım..

Audi'nin Quattro'yu geliştirdikten ve herkese 3-5dk. çok rahat fark attığı günlerden sonra neden çekildi biliyo musun WRC'den. ??

SCW Üyesi Cupra isimli Üye şuanda  online konumundadır Cupra is on a distinguished road Cupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Ayberk Yazgan
    Nereden
    Ankara
    Aracınız
    Seat Ibiza Cupra
    Plaka
    06BM4319
    Alıntı YCO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arka sayfalarada bi soru sordum ama tekrar yazayım..

Audi'nin Quattro'yu geliştirdikten ve herkese 3-5dk. çok rahat fark attığı günlerden sonra neden çekildi biliyo musun WRC'den. ??
    Bilmiyorum.
    Size de bir soru. Audi'nin o zaman yaptığı pist rekorları hala dünya rekorları mı? Hangi araçlar tarafından kırılmışlar?

İsim
    Yiğit
    Nereden
    İstanbul
    Aracınız
    Leon TSI
    Plaka
    TM2556
    Bilmiyorum.
    Size de bir soru. Audi'nin o zaman yaptığı pist rekorları hala dünya rekorları mı? Hangi araçlar tarafından kırılmışlar?
    cevabı FIA Quattro'ların aşırı hızlı olduğunu gördükten sonra seyirci ve pilotlar için çok tehlikeli olduğunu görüp Groub B'leri yasakladı..
    o dönemki Quattro'lar zamanın F1 araçlarından da hızlıydı..

o zamandan bu zamana çok şey değişti kurallarda artık o kadar downforce üretimiyolar vs. WRC'ler kaldı kalmadı bilmiyorum hiç bakmadım ama şuan WRC'ler Groub B'lerden hiç bi zaman hızlı olamayacaklar..

SCW Üyesi ERKİN isimli Üye şimdilik offline konumundadır ERKİN is on a distinguished road ERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    E K
    Nereden
    ANKARA
    yav yatın uyuyun ya bu mevzu günlerce konuşulsada bitmez...

iki markanında bi sürü artısı bi o kadar eksisi var birbirine karşı...kimi model ii kimisi kötü...zaten bu iş görecelidir.önyargılarda var mutlaka...

+ bu yaştan sonra kimsenin fikrinin değişeceğide yok...sevmeyen sevmez...ben honda alır far ampülü değiştirip beygir alırım...hafif bijon takar avantaj kazanırım...

SCW Üyesi Floydian isimli Üye şimdilik offline konumundadır Floydian is on a distinguished road Floydian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Alp Sarıgül
    Nereden
    Istanbul ve Exeter
    Aracınız
    Leon Stylance 2008
    Plaka
    Yok
    En çok tırmanma şampiyonası kazanan Audi. Tırmanma şampiyonasındaki en büyük farkı atanda Audi (9 dakika fark atıyor en yakın rakibine). En çok WRC sezonu kazanan marka Lancia..

Moderator kurtbil isimli Üye şimdilik offline konumundadır kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Can Kurtbil
    Nereden
    İstanbul
    Plaka
    aracım yok
    Bugunluk bu kadar yeter hadıyın yataga,yarın devam edelım

Bu Konu için Etiketler