+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 18 Toplam 65 Sayfadan BirinciBirinci ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... SonuncuSonuncu
Toplam 760 adet sonuctan sayfa basi 171 ile 180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

SCW Üyesi mehmetelt isimli Üye şimdilik offline konumundadır mehmetelt is on a distinguished road mehmetelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Mehmet ÇELİK
    Nereden
    Karabük
    Aracınız
    SEAT Ibiza CUPRA TDI
    tam hybrid gibi değil ayberk. değişik bir çalışma prensibi var. civic hybridden farklı

SCW Üyesi Şeker Adam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Şeker Adam will become famous soon enough Şeker Adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    ..::o9ün ö>c@n::..
    Nereden
    ANKARA
    Aracınız
    seat ibiza mk4
    Plaka
    ..::06 D 94
    tama işte 550 falan ya

---------- Post added at 03:41 ---------- Previous post was at 03:41 ----------

beyler doyum olmuyo fazla yazmayın yarın okuyamamiyi gecler

SCW Üyesi ERKİN isimli Üye şimdilik offline konumundadır ERKİN is on a distinguished road ERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    E K
    Nereden
    ANKARA
    seri üretim araçlarımı konuşuyoruz yoksa fantastikmi ben anlamadım

SCW Üyesi Cupra isimli Üye şuanda  online konumundadır Cupra is on a distinguished road Cupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Ayberk Yazgan
    Nereden
    Ankara
    Aracınız
    Seat Ibiza Cupra
    Plaka
    06BM4319
    Alıntı ERKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seri üretim araçlarımı konuşuyoruz yoksa fantastikmi ben anlamadım
    Mclaren F1'de S2000'den daha fazla güç/lt sunmuyor zaten. Fiyatını fantastik olmasını gözardı edelim

SCW Üyesi mehmetelt isimli Üye şimdilik offline konumundadır mehmetelt is on a distinguished road mehmetelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Mehmet ÇELİK
    Nereden
    Karabük
    Aracınız
    SEAT Ibiza CUPRA TDI
    almanların ne kadar üstün olduğunu zaten benim arabadan anlayabiliriz arkadaşlar

İsim
    Mehmet ÇELİK
    Nereden
    Karabük
    Aracınız
    SEAT Ibiza CUPRA TDI
    daha dizel motor yapamıyolar yaa bu japonlar. kaç tane dizel motoru var.

SCW Üyesi Cupra isimli Üye şuanda  online konumundadır Cupra is on a distinguished road Cupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Ayberk Yazgan
    Nereden
    Ankara
    Aracınız
    Seat Ibiza Cupra
    Plaka
    06BM4319
    Alıntı mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha dizel motor yapamıyolar yaa bu japonlar. kaç tane dizel motoru var.
    Abi aslında çok güzel dizel motorları var. İtahalat anlaşmaları olmadığı için hepsi gelmiyor.

SCW Üyesi ERKİN isimli Üye şimdilik offline konumundadır ERKİN is on a distinguished road ERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    E K
    Nereden
    ANKARA
    atmosferik (N\A) bi video vardı ya alamancı ezen çekik gözlü bi saniye...

uykular kaçsın biraz

http://www.youtube.com/watch?v=uxe_O27GWQY

Moderator kurtbil isimli Üye şimdilik offline konumundadır kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Can Kurtbil
    Nereden
    İstanbul
    Plaka
    aracım yok
    Alıntı ERKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atmosferik (N\A) bi video vardı ya alamancı ezen çekik gözlü bi saniye...

uykular kaçsın biraz

http://www.youtube.com/watch?v=uxe_O27GWQY

afferım erkın cok guzel yaptın sımdı,bıleylenıdouk zaten sımdı tam harp cıkar

SCW Üyesi YCO isimli Üye şimdilik offline konumundadır YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Yiğit
    Nereden
    İstanbul
    Aracınız
    Leon TSI
    Plaka
    TM2556
    benim anlamadığım o zaman neden o zaman BMW özellikle motor ödüllerini alıyo
    nerdeyse sürekli.. ??

eğer konu atmosferik güçse kapanan F1 sezonunda Merc' en güçlü motora sahipti teknolojinin en tepesindeyken Honda neden L başına çıkardığı gücü Mercedes'ten düşük kaldı. ??

Bu Konu için Etiketler