+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 15 Toplam 65 Sayfadan BirinciBirinci ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... SonuncuSonuncu
Toplam 760 adet sonuctan sayfa basi 141 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

SCW Üyesi Floydian isimli Üye şimdilik offline konumundadır Floydian is on a distinguished road Floydian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Alp Sarıgül
    Nereden
    Istanbul ve Exeter
    Aracınız
    Leon Stylance 2008
    Plaka
    Yok
    Alıntı Cupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam. 2 tane aşırı besleme var. 1 Turbo bir de Supercharger. Ben size atmosferik sordum. Atmosferik hiçbir aşırı beslemeye sahip olmayan demek? 2.0 atmosfeirk 240hp, ya da 1.6 atmosferik 160hp, ya da 1.8 atmosferik 192hp, böyle güçleri elde edebilen Alman markaları ya da teknolojisi biliyor musunuz?
    Ayberk Tork da önemli.

Moderator kurtbil isimli Üye şimdilik offline konumundadır kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Can Kurtbil
    Nereden
    İstanbul
    Plaka
    aracım yok
    Tamam. 2 tane aşırı besleme var. 1 Turbo bir de Supercharger. Ben size atmosferik sordum. Atmosferik hiçbir aşırı beslemeye sahip olmayan demek? 2.0 atmosfeirk 240hp, ya da 1.6 atmosferik 160hp, ya da 1.8 atmosferik 192hp, böyle güçleri elde edebilen Alman markaları ya da teknolojisi biliyor musunuz?
    Bmw e36 m3 3.2 lıtre 323 bg,e46 m3 3.2 lıtre 343 bg falan flan.benzer ornekler ayberk,hondanın kullandıgı vtec teknolojısıne paralel olan Vanos kullanılıyor Bmwde de.

Moderator kurtbil isimli Üye şimdilik offline konumundadır kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil has a reputation beyond repute kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Can Kurtbil
    Nereden
    İstanbul
    Plaka
    aracım yok
    Alıntı YCO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İbiza'da 2 turbo yok geçenlerde Yunus'la konuştuk ben de öyle sanıyodum..
    kendi sitesinde twin charger yazıyo..bizimkiler yanlış çevirmiş..
    o muhabbette kıcımı yırttım cıft turbo deıl dıye sımdı mı yola geldın lan

İsim
    Can Kurtbil
    Nereden
    İstanbul
    Plaka
    aracım yok
    Acura NSX kaç hp? Yeni V10 versiyonu?

---------- Post added at 03:33 ---------- Previous post was at 03:32 ----------

Atmosferik mi? O arabada 1 de değil 2 tane Turbo var. Daihatsu YRV Turbo'ya da bir göz atın. Bahsettiğiniz TSI motordan kaç sene önce piyasaya sunulmuş. 1.3 Turbo 130hp..
    Ben en yuksek bg lı arabası nedır anlamında bsey demedım,cesıtlılık anlamında dedım.Vw grubuna baktıgın zaman yıgınla motoru vardır,secenek fazladır bu kastettım.Ayrıca tsı ıcın atmosferık mı dıosun da o zaman hondada yapsaydı asırı besleme.Karsılastırmamak gıbı bsey olamaz bence

SCW Üyesi mehmetelt isimli Üye şimdilik offline konumundadır mehmetelt is on a distinguished road mehmetelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Mehmet ÇELİK
    Nereden
    Karabük
    Aracınız
    SEAT Ibiza CUPRA TDI
    ayberk link versene. göremiyorum videonu

SCW Üyesi Cupra isimli Üye şuanda  online konumundadır Cupra is on a distinguished road Cupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Ayberk Yazgan
    Nereden
    Ankara
    Aracınız
    Seat Ibiza Cupra
    Plaka
    06BM4319
    Alıntı mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayberk link versene. göremiyorum videonu
    Youtube'dan verdim abi linki zaten. Otomatik video'ya dönüşüyo o. Koyduğum videolarda V8 safkan amerikan sesleri var

SCW Üyesi patrıot isimli Üye şimdilik offline konumundadır patrıot is on a distinguished road patrıot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    mehmet
    Nereden
    ıstanbul
    Aracınız
    seat toledo
    rahatsız olan arkadaslar ozelden yada maıl yoluyla ulaşabılırlerrrr

SCW Üyesi Şeker Adam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Şeker Adam will become famous soon enough Şeker Adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    ..::o9ün ö>c@n::..
    Nereden
    ANKARA
    Aracınız
    seat ibiza mk4
    Plaka
    ..::06 D 94
    bence kesın sıkıntı var ya bu kadar yazıdan sonra bu msj ne alaka ya ?ayıp

SCW Üyesi patrıot isimli Üye şimdilik offline konumundadır patrıot is on a distinguished road patrıot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    mehmet
    Nereden
    ıstanbul
    Aracınız
    seat toledo
    Alıntı $€k€r @d@m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kesın sıkıntı var ya bu kadar yazıdan sonra bu msj ne alaka ya ?ayıp
    ozelden yaz yada maıl at ozel kapalı

SCW Üyesi YCO isimli Üye şimdilik offline konumundadır YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO is a splendid one to behold YCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Yiğit
    Nereden
    İstanbul
    Aracınız
    Leon TSI
    Plaka
    TM2556
    İbiza Cupra'da 1.4 180hp motor var Ayberk..

Bu Konu için Etiketler