+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 23 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 73 ... SonuncuSonuncu
Toplam 760 adet sonuctan sayfa basi 221 ile 230 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    SCW Üyesi Cupra isimli Üye şuanda  online konumundadır Cupra is on a distinguished road Cupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Ayberk Yazgan
    Nereden
    Ankara
    Aracınız
    Seat Ibiza Cupra
    Plaka
    06BM4319
    Alıntı mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman s2000 e ağırlık koyalım cuprayla aynı ağırlık olsun
    Abi araçlar atmosferik olduğu sürece bayağı bi ağırlık bağlaman lazım S2000'e. 1 ton felan koysan belki Cupra o zaman geçer.

SCW Üyesi Floydian isimli Üye şimdilik offline konumundadır Floydian is on a distinguished road Floydian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Alp Sarıgül
    Nereden
    Istanbul ve Exeter
    Aracınız
    Leon Stylance 2008
    Plaka
    Yok
    Alıntı Cupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5.7 değil 5.5 saniye. Aynı beygire sahip değil S2000'le?
    Ona bakarsan bir S 2000 e 4 kişi binemez Karoser ufacık?

SCW Üyesi ERKİN isimli Üye şimdilik offline konumundadır ERKİN is on a distinguished road ERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    E K
    Nereden
    ANKARA
    Konu ERKİN tarafından (14.Kasım.2009 Saat 04:14 ) değiştirilmiştir.

SCW Üyesi mehmetelt isimli Üye şimdilik offline konumundadır mehmetelt is on a distinguished road mehmetelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Mehmet ÇELİK
    Nereden
    Karabük
    Aracınız
    SEAT Ibiza CUPRA TDI
    ayberk bundan önceki aracım atmosferikti. tek başımayken ve iki kişiyken bile farkediyordu.

SCW Üyesi Cupra isimli Üye şuanda  online konumundadır Cupra is on a distinguished road Cupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Ayberk Yazgan
    Nereden
    Ankara
    Aracınız
    Seat Ibiza Cupra
    Plaka
    06BM4319
    Alıntı Floydian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yapayım can Japonlarda böyle teknolojiler bulsun uygulasınlar

---------- Post added at 04:08 ---------- Previous post was at 04:07 ----------

Stock olarak yapsınlar
    M6 ile kıyaslayacak stock bir Japon arıyorsan Acura NSX'e bakıcaksın Alp. Sırf kağıt üzerinde aralarında 43hp fark var. Senin arabana 43hp ekleyince adı FR oluyo farkı sen düşün artık.

SCW Üyesi ERKİN isimli Üye şimdilik offline konumundadır ERKİN is on a distinguished road ERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    E K
    Nereden
    ANKARA
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkın tech ahalısını bılırsın sen,meshur EDS type R vardı mustafa abının.Komple egsoz headers,k-pro,cai,ınce conta varken arabasında yazılımlı komple egsozlu yenı S3 gecıyodu nasıl olcak sımdı
    techi dökerim şimdi buraya stpyle tünay gelse yeter

yanlız ep03 kasa eds typeR kaç model? eski kasa s3le kıyaslamak gerekmiyormu

İsim
    Ayberk Yazgan
    Nereden
    Ankara
    Aracınız
    Seat Ibiza Cupra
    Plaka
    06BM4319
    Alıntı mehmetelt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayberk bundan önceki aracım atmosferikti. tek başımayken ve iki kişiyken bile farkediyordu.
    Turbo'da eder abi. Ben 207RC ile denedim 2 kere. 110kilo bi arkadaşımız var. Arkadaş benim arabama binince o bana 5 boy atıyo. Onun arabasına binince ben ona.. Ağırlık Turbo dinlemez Her arabayı tutar kulağından sen bi duuur der

SCW Üyesi mehmetelt isimli Üye şimdilik offline konumundadır mehmetelt is on a distinguished road mehmetelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İsim
    Mehmet ÇELİK
    Nereden
    Karabük
    Aracınız
    SEAT Ibiza CUPRA TDI

İsim
    Ayberk Yazgan
    Nereden
    Ankara
    Aracınız
    Seat Ibiza Cupra
    Plaka
    06BM4319
    Alıntı Floydian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ona bakarsan bir S 2000 e 4 kişi binemez Karoser ufacık?
    Alp yazdıklarımdan kendi haklı çıkarabilecek kısımları mı seçiyosun anlamıyorum? Sedan Type-R'dan bahsettim sana. S3 2 kapı benim dediğim 4. Kocamanda bir bagajı var. Ve 6 saniyenin altında 0-100 hızlanma değeri var. Ve yine atmosferik.

İsim
    E K
    Nereden
    ANKARA
    Alıntı Cupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbo'da eder abi. Ben 207RC ile denedim 2 kere. 110kilo bi arkadaşımız var. Arkadaş benim arabama binince o bana 5 boy atıyo. Onun arabasına binince ben ona.. Ağırlık Turbo dinlemez Her arabayı tutar kulağından sen bi duuur der
    aynen...

insanlar araba denemeye çıkarken silecek suyunu boşaltıyor ağırlık yapmasın diye...kapı içi döşemeler tavan döşemeleri bile sökük deniyorlar...

ağırlık hakkaten çok önemli

Bu Konu için Etiketler