Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Fr act motor

aliberkay

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Şub 2019
Mesajlar
3
Yaş
27
İyi günler şuanki aracım clio 1.5 dci Leon Fr 1.4 tsi act motor almayı düşünüyorum. Yakıt konusunda beni çok üzermi veya aracın kronik bir sorunu varmı ?
 
1,5 dCi motor ile karşılaştırısanız yakıt masrafınız 2 ye katlanır. Bunun dışında sizi üzeceğini sanmıyorum. Dsg şanzıman ve trim sesi hariç sizi üzecek kronik bir sorun mevcut değil.
 
bencede dizel benzin karşılastırması yapmıyor iseniz leon sağlam aractır act motor hiç kullanmadım kötü yorum yapmak istemem onun için forumda kullanan arkadaslar yorum yaparlar sanırım ...
herseyden öncesi hayırlı olması dileğimle..
 
Benim aracim act manuel ve ben sakin kullanimda 70-90 bandinda 100km de 4.7 lt yakiyorum şehirler arasi otobanda 100-120 bandinda kullandigimda ise 100 km de 5.3 lt ye çıkıyor dizel araç alip traktör hissi yasamaktansa 1 2 litre fazla yakip hem performansli hem sessiz bir act motoru tercih ederim dedim ve iki bu araci aldim diye dusunuyorum

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Geri
Üst Alt