Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

PASİF SCW Anadolu Perşembe Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atecateam

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Mar 2017
Mesajlar
821
Yaş
35
Her gülüşün altında bir sebep var derler. Nasıl ki her güzelliğin en karanlık yanı gölgedir işte iletişimsiz bir toplumun en karanlık yanı da A-Sosyal Medyaya sahip olmasıdır.

Tosun Paşa (Ahmet Tosun Paşa), henüz 19 yaşında Osmanlı Valisi Kavalalı Mehmet Paşa tarafından genç güçlü ve zeki biri olarak vezirlik görevine getirilir ardından 1813 yılında Şiiler'i Vahhabilerin ve Suudların zulmünden katliamından kurtarmak üzere görevlendirilmiştir. Şiileri kurtaran Ahmet Tosun Paşa ve ordusunun zaferi İstanbul tarafından büyük bir sevinçle karşılanmış ve Ahmet Tosun Paşa adına şiirler sözler yazılmıştır. Onlardan birinde Ahmet Tosun Paşa için şöyle denmektedir.

“Mahmut Paşa'm de ki müjdecim geldi
Bonapart (a) yetişti Medine doldu
Cidde'yi, Mekke'yi Tosun'um aldı
Ahmet Paşa gibi genç aslanım var”

İşte bu güzel dizelerden sonra...
Ahmet Tosun Paşa bilinmeyen bir hastalıktan dolayı 22 yaşında hayata gözlerine yumar. Ahmet Tosun Paşa belkide kısacık hayatının o kısacık etkili vaktinde hayatında hiç görmediği insanları korumak kollamak için ölümü göze alarak göreve gitmeyi kabul etmiş ve bunda muvaffak olmuştur.
Neydi insanlığın en büyük üstünlüğü, konuşmak, hissetmek ve aklı kullanmak. İşte unutmayacağımız şeylerden biri de bu 3 duyguyu bir arada kullanmak olmalıdır. Birbirimizi görmeli, konuşmalı ve fikir alışverişinde bulunmalıyız. Bu yüzden müsait olan herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız....

1545128205846.png
 
Son düzenleme:
Yine güzel bir buluşma bizleri bekliyor


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Yerimizi alacagiz anadolu cömezsiz olmaz


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
35b8ffe7-f285-4567-b697-37621b1a0236.jpgceb7ada4-8a40-4109-90ab-c2de00f053f7.jpg
IMG_5109.JPG

Çok güzel ve eğlenceli bir buluşmamız oldu gelen gelemeyen herkese teşekkürler


•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt